ZADARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme bear
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo
Mozda sam ja samo zafilma. Uvatila me panika haha. Evo ova skroz druga cura od snimke koju mi je poslala na WhatsApp

A ova trazila sliku a nije tila video call

Meni jucer dvi trazile sliku pa na kraju odusta. Jedna sa po druga sa ege. Kad sam predlozija video call sa drugom naljutila se i pocela vridjat. Zasmrdilo mi na policiju...
Traze selfije jer je pun k ljudi na njihovoj blok listi mene sinoc jedna takoder zenska koja redovito dolazi svake sezone u zadar poslao zahvalila se dosao obavio otisao.
Kako mi imamo forum tako i one imaju blok listu sa klijentima brojevima a isto tako i pozitivna iskustva.Jedna mi prosle godine dosla u moj stan i rekla da nebi dosla da nije cistala pozitivne recezije za mene...to sve govori kako vode osobnu evidenciju sve skupa.
A policija nema veze s tim.Da te i uvate s njom neces bit ti kaznjen nego ona tebe ce samo pozdravit i rec da odes di oces..takav je zakon kod nas.

Traze selfije jer je pun k ljudi na njihovoj blok listi mene sinoc jedna takoder zenska koja redovito dolazi svake sezone u zadar poslao zahvalila se dosao obavio otisao.
Kako mi imamo forum tako i one imaju blok listu sa klijentima brojevima a isto tako i pozitivna iskustva.Jedna mi prosle godine dosla u moj stan i rekla da nebi dosla da nije cistala pozitivne recezije za mene...to sve govori kako vode osobnu evidenciju sve skupa.
A policija nema veze s tim.Da te i uvate s njom neces bit ti kaznjen nego ona tebe ce samo pozdravit i rec da odes di oces..takav je zakon kod nas.
Ja mislija da ide prekrsajna prijava, neka mala kazna mada lako za kaznu nego ostanes zapisan. A taj cirkus mi ne triba

Pozdrav ekipa jeli neko bija kod ove pocastia bi se dns,sla sam poruke Ani al ne odgovara

Ja mislija da ide prekrsajna prijava, neka mala kazna mada lako za kaznu nego ostanes zapisan. A taj cirkus mi ne triba
Bezveze čitam zadar, ja sam iz zg. Mene su jednom "uhvatili" taman izašo od kurave. Nikakva kazna nije bila, ženska je bila očaj, nadrogirana i loš seks pa sam otišo dat iskaz i tak neke info. Osim toga nikakva kazna meni

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh