Nista od toga..Momci, jel zna netko ko je ona zenska iz zd sto.navodno ljekarni radi, kruzili su videi njeni, vikalaa da joj je mater kurvaa, tako nesto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista od toga..Momci, jel zna netko ko je ona zenska iz zd sto.navodno ljekarni radi, kruzili su videi njeni, vikalaa da joj je mater kurvaa, tako nesto
ZastoNista od toga..
Koja moldavka?Bok ljudi,
volim mlade, vitke cure sa dugim nogama.. Jesu neke od ovih stvarne?
Pollinora
Leyla
Jenny
Boni
Ksenia
Lorena
Liza
Lavinia
Sabrina
Flora
Bio sam samo kod neke Moldavke u zg, koja je trebala bit rumunjka sa slike ali nije bila ta. Bila je mlada i skroz sitna za razliku od ove sa slike koja je bila fit ali ne sitna da djeluje ko da ju ne mogu izbombardirat, a ovu nisma mogao, stalno me gurala i bolilo ju i na kraju prekinula i vratile mi pola para. Jel normalno da te kurve nedaju da ih se posteno izjebe? Ova nije mogla relano jer je tak sitna ali jel to treba unaprijed dogovarat da nema ono joj lakse i te fore?
Bila su 2 oglasa. Neka rumunjka kod koje sam ja htio i ova moldavka. Ja sam zvao za rumunjku ali nje nije bilo valjda. Blizu Marticeve, zaboravio kako se ulica zove.. Neka debela je valjda pimp. Cak je ponudila da me ona zavrsi, ali odbio sam..Koja moldavka?
To i mene zanimaEl bio neko kod one mlade milice s oglasa
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|