ZADARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme bear
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bok ljudi,

volim mlade, vitke cure sa dugim nogama.. Jesu neke od ovih stvarne?

Pollinora

Leyla

Jenny

Boni

Ksenia

Lorena

Liza

Lavinia

Sabrina

Flora

Bio sam samo kod neke Moldavke u zg, koja je trebala bit rumunjka sa slike ali nije bila ta. Bila je mlada i skroz sitna za razliku od ove sa slike koja je bila fit ali ne sitna da djeluje ko da ju ne mogu izbombardirat, a ovu nisma mogao, stalno me gurala i bolilo ju i na kraju prekinula i vratile mi pola para. Jel normalno da te kurve nedaju da ih se posteno izjebe? Ova nije mogla relano jer je tak sitna ali jel to treba unaprijed dogovarat da nema ono joj lakse i te fore?

@PicMasta A kako bi bilo da malo koristis GOOGLE PICTURE SEARCH?

Osim toga male cure nemaju duge noge. Osim jedne su sve metar i 65. Ova Flora ali ima jebeno dobre noge. :love: Opcenito mi se cini jako sexy. Lijepo je gradena. Nez beze jer su slike fake ili ne. ;)

Nisam rekao da volim male, nego mlade.. Hocu reci vitke i utegnute, bez debelih guzica i butina :D Recimo Flora mi i nije bas favorit, tj. najmanje me ona zanima.. Ovih prvih par su mi vrh. Bila je jos jedna, ali nema je vise, ta je bila bas bomba.. Nije nitko bio kod ni jedne od ovih?

Bok ljudi,

volim mlade, vitke cure sa dugim nogama.. Jesu neke od ovih stvarne?

Pollinora

Leyla

Jenny

Boni

Ksenia

Lorena

Liza

Lavinia

Sabrina

Flora

Bio sam samo kod neke Moldavke u zg, koja je trebala bit rumunjka sa slike ali nije bila ta. Bila je mlada i skroz sitna za razliku od ove sa slike koja je bila fit ali ne sitna da djeluje ko da ju ne mogu izbombardirat, a ovu nisma mogao, stalno me gurala i bolilo ju i na kraju prekinula i vratile mi pola para. Jel normalno da te kurve nedaju da ih se posteno izjebe? Ova nije mogla relano jer je tak sitna ali jel to treba unaprijed dogovarat da nema ono joj lakse i te fore?
Koja moldavka?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh