Cska moskva
New member
Jel ima neka domaća milfara do 55 godina u gradu ili okolici ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ti inače za svaku zgodnu žensku koju vidiš pomisliš da jaši za pare?Nego sinoc zavrsim na Smiljevcu u kaficu Matija mislim da se tako zove
Jedna starija konobarica top topcina je bila radila
I za sankom je sjedila jedna cura crvene kose bujnih grudi
Ako su iz Zadra i ako ko sta zna moze vise info
E to i mene iskreno zanimaJel ima neka domaća milfara do 55 godina u gradu ili okolici ?
Mali Caffe ?Nego sinoc zavrsim na Smiljevcu u kaficu Matija mislim da se tako zove
Jedna starija konobarica top topcina je bila radila
I za sankom je sjedila jedna cura crvene kose bujnih grudi
Ako su iz Zadra i ako ko sta zna moze vise info
Vidio sam je u kafiću kad je bila u zd.i skužio da mi je poznata odnekud i nasa je na EGE.Pozdrav ekipa, da li je bila ova kod vas? Ima frišku recenziju na Ege profilu od 12.7. iz Zadra pa me zanima je li prava ili fake. Hvala
Ne Mali Caffe nego kafić MatijaMali Caffe ?
Posla poruku ne odgovara nistaImate ovdje oglas
Zadar - Seks - Ljubavni oglasnik
Slatka milfica dolazi u vaš prostor. Za sada samo Zadar. Očekujem vašu poruku. 0958911934 whatappljubavni-oglasnik.net
A nego ka i sve sa POMožda je fake oglas.
Nista od toga. Trazi a bon i ta sranja![]()
Jel ko proba ovu kontaktirat?
![]()
I'll wait for you in a climate-controlled
Hi, I'm 32 years old, natural beauties. Kontaktirajte me putem whatsappa.www.oglasnik.hr
Bio kod ove i ne preporucavam. Dogovorili samo pusenje za male novce i onda sam je pita mogu li je jebati na sto je prestala ali me stalno pozurivala da mora ici... I ne izgleda ko na slikama. Plavu kosu ima onu cigansko plavu i cice su joj duplo manje od ovog. Guzicetina masna ali ok to sam i mislio. Isto sam svrsija briga me
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|