Vidim da se ovdje povela vrlo čudna rasprava o Natali. Cura je u teškom šoku, ne vjeruje što se sve napisalo. Ja sam bio s njom nekoliko puta, još i prošle godine kada je bila tu pod drugim imenom, i imam potpuno drugačiji doživljaj. Cura je super zgodna, društvena, zna engleski i stvarno jako pristojna i odgojena osoba. Kad je netko dobra osoba, nije bitno s kojim se poslom bavi. Pisanje o njoj da uništava brakove, nudi drogu i alkohol, da se ponaša kao najveća kurvetina pijana i drogirana je potpuno suprotno od onoga kako je ja poznam. Kad procitas komentare na forumu i na njenom EGE profilu, ljudi pisu sve super najbolje. Zašto je netko tako bolestan da je ide tako gaziti na forumu, nije mi jasno. Cak je otvorio i novi profil da pokrene raspravu gdje pise sve najgore i jos nekakav tip uleti da je negdje na forumu procitao da je zarazna, a nema ni rijeci o tome. Šteta je učinjena, cura je potpuno preplašena i devastirana, sve zbog jedne bolesne glave. Što je najgore, baš se okomio na jednu od rijetkih koja svoj posao obavlja pošteno i profesionalno. Nadam se da je još netko spreman posvjedočiti o tome, jer netko joj pokušava uništi život zato jer ga čuva anonimnost foruma. Ružno i jadno ponašanje.