Koja je para u pitanju? I daj molim te neki kontakt da je nademZnaci isplati se poci kod nje
Di se nalazi
Koliko ima godina
Oral i klasika ili da jos sto
Tnx na odg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je para u pitanju? I daj molim te neki kontakt da je nademZnaci isplati se poci kod nje
Di se nalazi
Koliko ima godina
Tnx na odg
Imal uspjeha? Samo ako si nenormalanZadar. Normalan tip 45. traži normalnu žensku. Inbox
Tatjana il tak nešto. Na oglasniku, al nije stalno tu. Bila je nedavno al sad nevidim. Nema svoju sliku nego neke usne. "Druženje Zadar Vir Nin"Gdje pronaci tu “vir nin” ? Moze li koji info vise?
U tvom prostoru. Nekih cca 33 godine.. oral bez u nju s gumicom. Mozes vise puta ako mozes. Nezz meni je bila u redu. Mirnija. Naravno ako volis jace cure. Nije mrsava. Ima za mjesit materijala..Znaci isplati se poci kod nje
Di se nalazi
Koliko ima godina
Tnx na odg
Cijena?U tvom prostoru. Nekih cca 33 godine.. oral bez u nju s gumicom. Mozes vise puta ako mozes. Nezz meni je bila u redu. Mirnija. Naravno ako volis jace cure. Nije mrsava. Ima za mjesit materijala..
Bilo sto a sad 120. Al provjeri.Cijena?
Netko je za ovu pricao na forumu da je pokupio nesto od nje…top cura, društvena, ne požuruje ništa, pušenje bez odlično, ne gleda u mobitel, govori i razumije engleski vrlo dobro. 10/10
p.s. za lika koji je ostavio ženu da bi bio s njom: prijatelju njoj je ovo jedini način zarade, ako te tretirala fino to je možda zato jer joj je to posao
ne znam provjeravao sam je preko linkova i nisam mogao pronaći ništa takvo ili negativnoNetko je za ovu pricao na forumu da je pokupio nesto od nje…
Nemoj me drzat 100% za ricne znam provjeravao sam je preko linkova i nisam mogao pronaći ništa takvo ili negativno
Mogu potvrdit. Mala je super. Nema 30 ko sto pise na profilu, bice 40. Izgleda sexi, malo vec potroseno. Ja donijo vino i topa, nekako je vec bila razvaljena taj dan, sex nista bas jako, samo jaukala bezveze, al zato sam je deepthrotao do kraja. U pauzama cuganje i glupiranje. Onda opet, prvo drzala ruku da joj ne ide do kraja, kada se opustila od vina i trave, maka joj ruku i trpo kolko ide, ispraznio se u usta. Super preporuka ko voli potrosene zabavne droljetine. I meni je spominjala nekog ko je poludio za njom. Jadan čovik.top cura, društvena, ne požuruje ništa, pušenje bez odlično, ne gleda u mobitel, govori i razumije engleski vrlo dobro. 10/10
p.s. za lika koji je ostavio ženu da bi bio s njom: prijatelju njoj je ovo jedini način zarade, ako te tretirala fino to je možda zato jer joj je to posao
i meni je nudila travu izmedju rundi ali sam odbio jer to ne koristim, ali se zato drugu rundu razvalila od truda da zavrsim ali nije uspjela, opet sam joj ja morao ručno ispraznit u usta. Okruglih sat vrimena sve skupa,čak i duže.Mogu potvrdit. Mala je super. Nema 30 ko sto pise na profilu, bice 40. Izgleda sexi, malo vec potroseno. Ja donijo vino i topa, nekako je vec bila razvaljena taj dan, sex nista bas jako, samo jaukala bezveze, al zato sam je deepthrotao do kraja. U pauzama cuganje i glupiranje. Onda opet, prvo drzala ruku da joj ne ide do kraja, kada se opustila od vina i trave, maka joj ruku i trpo kolko ide, ispraznio se u usta. Super preporuka ko voli potrosene zabavne droljetine. I meni je spominjala nekog ko je poludio za njom. Jadan čovik.
Jebiga, mene je ubila. Trava i vino, ocito to voli, i pusenje. Uzeja sam je za onu malu glavicu i nabija, bas san uziva. Za 200 eura, odlican paket. Samo moras pribrojit cijenu vina i ganđe, isplati se, prava je droljetina. Pita san za anal, nece, iako se madam, iz dupeta u usta, nista lipse. S obzirom sto je sve probala u tih 40 godin, anal joj nece biti mrzak.i meni je nudila travu izmedju rundi ali sam odbio jer to ne koristim, ali se zato drugu rundu razvalila od truda da zavrsim ali nije uspjela, opet sam joj ja morao ručno ispraznit u usta. Okruglih sat vrimena sve skupa,čak i duže.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|