Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neću moći kasnije ići,ako bude netko išao neka javi kakva jeNapisi recenziju kakva je
1200/sat,900/pola, 600/15minutiJa san posla poruku ali nije odgovorila
Di se nalazi točno?Bio sam ima dva sata kod nje.Slike su njezine,prosječna cura,nije bila baš nešto zainteresirana za druženje ,možda zato šta se po izgledu tek probudila iz kreveta ...pola sata 900 kuna...s obzirom da nema trenutno konkurencije i više je nego dobra...
Na poluotokuDi se nalazi točno?
Jeli mores reci di tocno na poluotoku? Meni ne odgovara na porukeNa poluotoku
Ulica Vladimira Papafave,zgrada nasuprot parkingaJeli mores reci di tocno na poluotoku? Meni ne odgovara na poruke
Ima svoj prostor?Pogledajte prilog 496
Al bio sam kod nje. Tj ona kod mene. Zenska full pristupacna. Brzo odgovara na poruke, direktno pita sto hoces i koliko te dođe. U zd je valjda jos mjesec dana. Preporucam svakako. Godine u skladu s oglasom ali nije bas Mirna hahaha
A ne javlja sePogledajte prilog 496
Al bio sam kod nje. Tj ona kod mene. Zenska full pristupacna. Brzo odgovara na poruke, direktno pita sto hoces i koliko te dođe. U zd je valjda jos mjesec dana. Preporucam svakako. Godine u skladu s oglasom ali nije bas Mirna hahaha
Imaš neki drugi broj od ovePogledajte prilog 496
Pogledajte prilog 496
Al bio sam kod nje. Tj ona kod mene. Zenska full pristupacna. Brzo odgovara na poruke, direktno pita sto hoces i koliko te dođe. U zd je valjda jos mjesec dana. Preporucam svakako. Godine u skladu s oglasom ali nije bas Mirna
Što sve nudi, izgled i cijena?Pogledajte prilog 496
Ma više je nema na watshapuŠto sve nudi, izgled i cijena?
Nemam drugi broj ali nez do prije 2 dana je pisalo aktivna na whatsappu ako opet budem isao javim dal odg...al ako ste zvali moz zato nece jer odg na whapp i poruke samoImaš neki drugi broj od ove
Kako izgleda?Nemam drugi broj ali nez do prije 2 dana je pisalo aktivna na whatsappu ako opet budem isao javim dal odg...al ako ste zvali moz zato nece jer odg na whapp i poruke samo
Ta ne postojiKako izgleda?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|