Ništa od ove ne javlja se nikakoBio itko???
Sex Zadar - Seks - Ljubavni oglasnik
Plavusa ..javiti se na wapp..vas prostor 0955836846ljubavni-oglasnik.net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa od ove ne javlja se nikakoBio itko???
Sex Zadar - Seks - Ljubavni oglasnik
Plavusa ..javiti se na wapp..vas prostor 0955836846ljubavni-oglasnik.net
Cudno posto svako malo ima oglas.Ništa od ove ne javlja se nikako
Jesi proba zvatiCudno posto svako malo ima oglas.
Ne jer piše whatsupp, nisam jer mi je čudno da je niko ne spominje a vrti se po oglasima.Jesi proba zvati
Pa zavisi što očekuješ. Dama u startu naglasi što se može, a što ne. Slažem se da je 600 krznaša puno, ali postoji opcija za 300 pola sata, a nikada ne požuruje. Dapače, ako si pristojan i normalan možeš i kavu s njom popiti. Za te novce ipak dobiješ masažu. Skida se do kraja, masaža btb solidna. Voli da ju se dira straga i nema ništa protiv toga da joj govoriš prljavštine pogotovo dok ti ga drka. Čak sam dojma da joj se to i sviđa. Uglavnom, uredniju i čišću damu u svojoj kratkoj karijeri korisnika ovih usluga nisam sreo. Žena za svoje godine izgleda ok i drži do sebe. Bio sam nekoliko puta i opet ću.Radije otidi u normalni random salon za masazu. Osjetis kako maserka dise, ima li puno musterija u tom momentu. Izvadi usrid masaze 500-700kn, skines bokse pa ces vidit kako vecina reagira. Dobro nekad ce te ispalit i imat ces hod srama do izlaza iz salona a nekad je bolji osjecaj nego otic na dogovorenu erotsku masazu
Nema, dobro da i ova ima.Pozdrav svima,ima li koja maserka osim ove od 50+ u Zadru i okolici
Prevara. Traže bonove. Ne naskedajte na takve oglase. Samo cash na ruke.Jeste probali preko ovih oglasa par cura imaju wp http://sexsmsoglasi.com.hr/zada
Pa možeš probat...pola ih napise whats app pa ga nemaju uopce ..onda zovnes pa nista i na kraju dobijes poruku,trazi bonove.Jeste probali preko ovih oglasa par cura imaju wp http://sexsmsoglasi.com.hr/zadar
Piše joj wap a nema gaJeli tko probao zvati?
Nema whatsapp,prevara nekaOglas - 74989766 - Sex SMS Oglasi
Sex ona trazi njega ZADAR MOJ PROSTOR ANAL ORAL I SEX OBIČAN. DISKRECIJA 092 4011 575 WHATSAPsexsmsoglasi.com.hr
Posla poruku na whatsapp i dogovorija se u 16 sati naći...u 15:30 pita adresu a ona odgovara da u Zadar stiže za dva sata,da je još na putu prema ZadruZna li se nesto o njoj?Ja sam Letícia, latina za tebe 🔥
Bok momci 😘 Trenutno sam u vašem gradu na kratko. Posalji poruku i zabavimo se 😉 Nudim vruću i senzualnu masažu koju…www.oglasnik.hr
Napisi recenziju kakva jePosla poruku na whatsapp i dogovorija se u 16 sati naći...u 15:30 pita adresu a ona odgovara da u Zadar stiže za dva sata,da je još na putu prema Zadru
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|