Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš u svakom gradu i svakom mjestu i selu to što ti tražiš, samo je problem što ti tu nitko neće dati kontakt ili preporučit tebe/mene/nekog trećeg nekoj koja se voli jebat... ne ide to baš tako prijatelju..Ljudi pa jel ima iti jedna “domaća” od Vira do Biograda da bi se dala
Nebitne godine
To mislis na ovu sto je sad u puli Yara Reis?Klasika samo...Anal volim samo s Yarom
Ma kakvi, to je druga ženska, nije dolazila preko ljeta uopće u Hrvatsku, zadnje je bila na zimu tu kod nasTo mislis na ovu sto je sad u puli Yara Reis?
Ma kakvi, to je druga ženska, nije dolazila preko ljeta uopće u Hrvatsku, zadnje je bila na zimu tu kod nas
Ne znam, nisam bio s njom
A neki info za nju posto je u puli a izgleda jako dobro jel vrijedi para i jel ima kakvih pozitivnih prica,ne pozitivne na bolesti
samo da se osvrnem jer smo mi na forumu ko babe jer ako neko nesto i kaze odma mora pisati ime prezime oib roditelji di radi itd. ja san ima jednu stariju koja mi je otvoreno rekla da nebi joj dica doznala zato je stala sa radon cak ni poljakica vise nedolazi i neradi.Imaš u svakom gradu i svakom mjestu i selu to što ti tražiš, samo je problem što ti tu nitko neće dati kontakt ili preporučit tebe/mene/nekog trećeg nekoj koja se voli jebat... ne ide to baš tako prijatelju..
Mislim bili brigGdje je u Zadru caffe bar “Suzi”
RupetinaMislim bili brig
Tak samo čuo da je rupetina i da radi kad se gazdarici dopadne otvoriti ali da tamo zna biti zenskih komadaRupetina
Pola sata 100 eurNajbolja bucka u gradu - zagreb! Novi broj😘
Ako si željan dobre zabave, a uz to voliš bucke i velike grudi, onda si na pravom mjestu. Pružam usluge masaža u svom…www.oglasnik.hr
Dali je bio tko
Taj oglas sam često viđao na pod grad zagreb
Vidim da je sad u Zd
Jesi bijaPola sata 100 eur
Lokacija Bili Brig
Nilski konjPola sata 100 eur
Lokacija Bili Brig
Nisam išao dok mi je poslala slike na Telegramu, bolje ga sretno izdrkat nego tužno jebatJesi bija
Tel: 064/677-677
|
|
|
|