Nisam razumjela na što se odnosiš, nesporazum. Ako trebaš nešto prijaviti pošalji poruku adminu, nađeš ga u rubrici "predstavi se", ili bilo gdje vidiš poruku administratoraOSOBNI KONTAKTI - ONA
Oglasi muskaraca i admin to ne zna obrisati???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam razumjela na što se odnosiš, nesporazum. Ako trebaš nešto prijaviti pošalji poruku adminu, nađeš ga u rubrici "predstavi se", ili bilo gdje vidiš poruku administratoraOSOBNI KONTAKTI - ONA
Oglasi muskaraca i admin to ne zna obrisati???
Šefe prije par mjeseci si napisao 42 god, šta si putovao kroz vrijeme.Musko imam 45 god imali sta u Kozinu
BravoMisli svako da je nama lako...
Meni i prijateljici je uvjet uvjek da muski slika sebi facu i odma po izrazu lica mos otprilike zakljucit jeli decko normalan ili ne
Puno je onih sta se jave rezerviraju termin pa nedođu sve u svemu katastrofa najbolje odselit odavde
I da,ako ima kakva zanimljiva dama da bi se družila sa mnom, diskretno naravno.Pozdrav svima,a posebno ljepšem spolu
Novi sam ovdje,pa ako me netko može uputiti u čari ovog foruma
Zg zapad,39g oženjen,solidnog izgleda,185
Zbog takvih debila decki koji su ok i korektni najebu bzvz....ja osobno imam milion slika,brojeva,videa pa nikad mi nije palo na pamet da objavim nekoga javno....da pisem kako se koji jebe,kako svrsava i ostalo.diskrecija je nesto sto normalna osoba zna i cijeni....vecina vas je ozenjena i trazi zabavu sa strane...kad ju dobije sere jer mora platit,pa se cjenka i na kraju jos pljuje po curama...ako ti nije odgovarala nemoj se vracat tamo...i problem rijesen....a ako bas vec imate potrebu da pisete napisi da nije bio ok a ne objavit slike,imena,brojeve....
PAA ima li koja cura ili zena da se zeli druziti sa udatom zenom iz Splita i okolice??
Bok, javite se, volio bih se dop i upoznati s vama,m34godAjde ne seri govna.....ko te tjera da ides jebat van kuce
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|