Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene zanima zašto likovi koji se javljaju na broj oko dogovora, u zadnjih sat vremena pred nalazak - nestaju???
To neka nova fora ili?? A svu kao traže nešto po B
Ja bi ti se javio ali ne moze ti se poruka poslati?Mene zanima zašto likovi koji se javljaju na broj oko dogovora, u zadnjih sat vremena pred nalazak - nestaju???
To neka nova fora ili?? A svu kao traže nešto po BPŽ
I ja bi isto, ali ne možeJa bi ti se javio ali ne moze ti se poruka poslati?![]()
Cek jesam ja dobro shvatio, prije odlaska kurvi obavezna depilacija jaja?Naravno da nisam mislio na taj dio depilacije, nego prsa, ruku, nogu i tako to. Naravno da osoba mora voditi računa o sebi i urednosti…
Može li se dobiti Vaš kontakt?Mislim da ste nam ujebali temu![]()
Hvala tiJesi li probao sam sebi napraviti face fuck,s obzirom da ti je “dugi”…možda bi prestao spamati i biti naporan u svakoj temi…
Sta si derpe pa branis? Ima zena koje se vole gusit u njemu ne vidim problem. Jest da ih nema puno al postojeJesi li probao sam sebi napraviti face fuck,s obzirom da ti je “dugi”…možda bi prestao spamati i biti naporan u svakoj temi…
Lakše metar u guzicu,nego centimetar u glavu,koliko vidim…Sta si derpe pa branis? Ima zena koje se vole gusit u njemu ne vidim problem. Jest da ih nema puno al postoje
Može, naravno.Može li se dobiti Vaš kontakt?
Lijep pozdrav
Luka
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |