Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene zanima zašto likovi koji se javljaju na broj oko dogovora, u zadnjih sat vremena pred nalazak - nestaju???
To neka nova fora ili?? A svu kao traže nešto po B
Ja bi ti se javio ali ne moze ti se poruka poslati?Mene zanima zašto likovi koji se javljaju na broj oko dogovora, u zadnjih sat vremena pred nalazak - nestaju???
To neka nova fora ili?? A svu kao traže nešto po BPŽ
I ja bi isto, ali ne može još da je negdje blizu mene možda ne bi ni odlazio od njeJa bi ti se javio ali ne moze ti se poruka poslati?
Cek jesam ja dobro shvatio, prije odlaska kurvi obavezna depilacija jaja?Naravno da nisam mislio na taj dio depilacije, nego prsa, ruku, nogu i tako to. Naravno da osoba mora voditi računa o sebi i urednosti…
Može li se dobiti Vaš kontakt?Mislim da ste nam ujebali temu
Hvala tiJesi li probao sam sebi napraviti face fuck,s obzirom da ti je “dugi”…možda bi prestao spamati i biti naporan u svakoj temi…
Sta si derpe pa branis? Ima zena koje se vole gusit u njemu ne vidim problem. Jest da ih nema puno al postojeJesi li probao sam sebi napraviti face fuck,s obzirom da ti je “dugi”…možda bi prestao spamati i biti naporan u svakoj temi…
Lakše metar u guzicu,nego centimetar u glavu,koliko vidim…Sta si derpe pa branis? Ima zena koje se vole gusit u njemu ne vidim problem. Jest da ih nema puno al postoje
Može, naravno.Može li se dobiti Vaš kontakt?
Lijep pozdrav
Luka
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|