old&ugly
Well-known member
Moj stari je kao pripadnik ustaškog pokreta morao van jer nije mogao dobiti posao ovdje i cijeli svoj radni vijek je proveo u Njemačkoj i tamo je dobio mirovinu. Dakle ni kune odnosno dinara nije uplatio poreza u bivšoj Jugi, po tebi ni on nije Hrvat ni on nije imao pravo svoje zadnje dane provesti ovdje.Ajme obavijesti mi dolaze..aaaaa aaaaa aaaa za mene je Hrvat koji placa porez i zivi kod nas...hercegovci su bosanci i nikad nece bit Hrvati...ovo ide u sferu kao rusi su prije stotine godina bili svugdi i sad zele opet...hrvtaska granica je od 91 i mi smo Hrvati a ovo ostalo ajme aaa aaaa aaa aaa...povijest je zato i povijest old prika...moja sukunsukund baba se jebavala sa paulom pa sam blitvar?ovo je shema sta si napisa ka moji starci nasa familja seze u 1654u dalamciju..stari boli me kujac reka bi jajan Hrvatska je od 91 a ovi hercegovci andric i koje si nabrojija su za mene bosancerosi erosi
I za razliku od tebe ja sam ovu državu od 1990. do 1996. godine opako branio i za nju krvario, i ne nisam kao mnogi 1995. otišao u mirovinu, nego sam do prije 5 godina radio, i zato mi ne govori o granicama Hrvatske, nego pitaj svoje susjede koji su cijeli rat proveli na Dinari gdje sve to žive Hrvati.
Sram te bilo.