lorapopipi
Member
Curke, buduci da smo ovdje debelo u manjini, ajmo malo o momcima i kakvi su oni.
Ne radim to sto oni traze ali ne volim kada se glasni bez pokrica
Ne radim to sto oni traze ali ne volim kada se glasni bez pokrica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mda. A znam da je mala vjerojatnost da će ovdje biti neka toliko visoka. I znam da je to mnogima nepojmivo no nezamislivo su mi atraktivne baš jako visoke žene. Ono snažne a opet ženstvene. Ali dobro neću zaspamat ovu temu. Hvala na odgovoru.Ja sam 165....blizu 190....a iskreno ni ne poznam nit jednu toliko visoku
A po 10 slika pitaju da pošalješ onda im daš adresu a oni nedođuTreba malo oprati ove koji se kurče tu a p...e nisu vidjeli.
Mozda se varam, ali mislim da si fulao stranicu. Ovdje je plati i jebi stranica, tesko da ce ti ikoja od njih "trpit" dopisivanje, najbolje se licem u licem dogovorit sta zelis. Nije da im zamjeram na tome, ne bih ni ja volio unedogled dopisivanja sa 100 ljudi dnevno.Lijep pozdrav nježnijem spolu! Ako smeta ignorirajte ako ne opet dobro ,pišem s nadom ako ima koja čk okolica za početak dopisivanje ,svatko ima neko svoje tajne želje koje bi htio ispunit a to ne može sa suprugom zbog raznih stvari .Pa ako ima koja ozbiljna diskretna da se vidi u tome slobodno se javi !
Pa to je osnovna kultura prema bilo kome bez obzira o kojem poslu bila riječ.Jbg decki da...plati i jebi ali to ne znaci da se moraju trpit svakakva sranja i ponizavanja zena...
Steras takve, ko sto se i mi trudimo takve cure steratJbg decki da...plati i jebi ali to ne znaci da se moraju trpit svakakva sranja i ponizavanja zena...
Ja vidim tu kod tebe jednu ali vrijednu sliku-a i rado bi došao do tebe.. Može u inbox ako želiš da dođem, pusa LpA po 10 slika pitaju da pošalješ onda im daš adresu a oni nedođu
Jbg decki da...plati i jebi ali to ne znaci da se moraju trpit svakakva sranja i ponizavanja zena..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|