Johann Sebastian Bach
Well-known member
Bježi ćerce ća odavde. Ili trolaš ili si previše naivna.Ovaj forum je napravljen da bih se ljudi družili, upoznavali,i u konačnici imali ono neštvim putem zahvaljujem onima koji su se potrudili da otvore ovaj forum da bih se ljudi družili.Ovo pišem jer mi smetaju neke stvari na forumu.Zašto se pišu brojevi pojedinih cura,zašto ih se degradira,strašno ružne stvari se govore,ali isto tako i muškarcima se radi.Ne paše svak svakome.Svi imamo slobodnu volju,oglasiti se ,zvati,i u konačnici družiti se.Ja ovde ne zastupam ničiju stranu.Samo želim pročitati vaša mišljenja.
Ovaj takozvani "Ljubavni oglasnik" ima posve drugu namjenu.
Kreiran je da bi ovdje ljudi klikali na oglase, a vlasnik stranice dobio koju kintu za otvaranje "oglasa".
Dobar dio tih oglasa vodi na takozvane "dejting" stranice.
Pošalješ mejl, a onda vrlo brzo dobiješ odgovor u obliku linka na takozvanu "dejting" stranicu.
Ljubav treba tražiti na drugim mjestima.
Općenito, forume treba izbjegavati. Tu se skupljaju samo paćenici i luzeri.
Tek malobrojni pravi oglasi su od pokoje (propale) kurve i od dvije "cure" sa pimpekom koji štancaju oglase na dnevnoj bazi.
I sada bi na takvoj stranici trebalo tražiti ljubav. Hahhhaaaahhaa ...
Meni vrag opet neda mira, pa čačkam opet po ovom forumu, a samom sebi sam obećao da neću više ovdje dolaziti.