Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto bas crcni jesi vidio danny D cock , googlaj tip ima kurcinu vecu od gotovo svakog black malea , a tip je englez whiteJedino pravo rješenje za dobit qurčinu je transplantacija sa crnčuge, zamisli ono ti bijel a qurac crn, koji bi to šok bio za žene, he-he.
čekaj koliko moraš biti znatiželjan i imati vremena u životu da googlaš tuđe kurce ))))zasto bas crcni jesi vidio danny D cock , googlaj tip ima kurcinu vecu od gotovo svakog black malea , a tip je englez white
zato isto tako volim kurce , sto ti je cudno zivis ispod kamena, uostalom nekoliko minuta gledanja, momak imas problema lol sto drugi radečekaj koliko moraš biti znatiželjan i imati vremena u životu da googlaš tuđe kurce ))))
ma nemam ja nikakav problem niti me briga malo ce čudim na glaszato isto tako volim kurce , sto ti je cudno zivis ispod kamena, uostalom nekoliko minuta gledanja, momak imas problema lol sto drugi rade
prošlo mjesec dana, jesi živ?Ja sam nabavio i poceo nositi. Javim rezultate za mjesec dana. Ali opet, nije svaki kurac isti i neko stvarno moze dobiti povecanje par cm i vise dok netko nista.
On živ malog mu odrezali.prošlo mjesec dana, jesi živ?
Postoji pumpa za penis. 3-5cm max se moze dobiti ali na duze staze.Jedino pravo rješenje za dobit qurčinu je transplantacija sa crnčuge, zamisli ono ti bijel a qurac crn, koji bi to šok bio za žene, he-he.
Ako imaš mali kurac neće ti nikakve pumpe i hidraulika pomoći možeš biti samo gejo pasivac.Postoji pumpa za penis. 3-5cm max se moze dobiti ali na duze staze.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|