Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni odgovorila kaze 350 satJel probo tko kontaktirati? Ja poslo al još nema odgovora
nasao sam ovaj video na netu. igleda neka iz Zupanje (po komentaru). netko neki info?
Ima jedna u žu što se daje za lovu, samo malo ljudi zna ime, i nece ti otkrit jer ima stalne klijente...Svrsavanje na guzu | Parovi, Svršavanje | BalkanJizz.com
Gledaj Svrsavanje na guzu na BalkanJizz.com potpuno besplatno. Parovi, Svršavanjewww.balkanjizz.com
Ma tamo možeš samo najebat, dobro je da si živ ostao nije to tamo zajebancija.. bolje ti je ako imas love zaletit se do Austrije, je malo dalje ali barem čovjek uživa i ne razmislja oce ga ko izbost...Iz VSŽ pretpostavljam da se mora iz Vinkovaca do Bg nema 1,5h vec puno više, mađarska isto tako.. Jednom i vise nikada u mađu išao, izvozale me u neka manja mjesta pored Pecuha gdje nema signala, ni taxy nije uspio naci adresu, jedina sto je mogla je bila narkomanka koja je taman docekala dilera, kasnije sam tek skuzio u kakvom kvartu sam bio kod nje, mogao glavu izgubiti samo tako, nesta 5 dijamanata se zove, ako tko bude isao u Pecuh izbjegavajte kvart taj, imao sam srece sto je oluja bila pa nije bilo nikoga.
A bogami ne bi do Austrije išao plaćati ni da su tamo jedine zene na svijetu ne placam, nego eto vidio tu neku mađarsku stranicu gdje se moze pokupiti Viber i zaletio se, a oni zicarosi u centru uzas jbt... ova ceka dop vidio sam joj u ocima krizu.Ma tamo možeš samo najebat, dobro je da si živ ostao nije to tamo zajebancija.. bolje ti je ako imas love zaletit se do Austrije, je malo dalje ali barem čovjek uživa i ne razmislja oce ga ko izbost...
Bolje onda da si oso na bazene u Harkanj hahaA bogami ne bi do Austrije išao plaćati ni da su tamo jedine zene na svijetu ne placam, nego eto vidio tu neku mađarsku stranicu gdje se moze pokupiti Viber i zaletio se, a oni zicarosi u centru uzas jbt... ova ceka dop vidio sam joj u ocima krizu.
I jel ti znaš koja jeIma jedna u žu što se daje za lovu, samo malo ljudi zna ime, i nece ti otkrit jer ima stalne klijente...
Ta se karala s onim sto je bio na Provjereno iz Zupanje.Ljudi, jel ima netko iskustva s Kristinom Skocibusic?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|