Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa odi na Ogl i upiši 'Mimi', ako radi bit će oglas, ak ne radi nema ga...Ima neki oglas od mimi
Znači Sindy iz zumberacke puši.Ja jesam obostrani,samo sve smo tamo dogovarali jel preko telefona kaze samo masaza a u prostoru druga prica
Neznam onda sto da ti kazem,probaj ponovnoZnači Sindy iz zumberacke puši.
Bio kod nje jednu 3 puta prije 2 godine rekla ništa vise od ručnog.
Ne mogu nać. Daj link pliz. Može i u privatI ak sad svi njubisi počnete zvat je, prasica će opet dić cijenu pa će bit 50e sam da ti je pokaže, pa još 50 da lizneš![]()
Ne mogu nać. Daj link pliz. Može i u privat
Ne, ne. Mislio sam na mimu.![]()
Javi kako je proslo
Ne, ne. Mislio sam na mimu.
Niš posebno. Cura je mlohava. Nije debela ali je mlohava, nije utegnuta. Dosta blijeda, kao da godinu dana sunca nije vidjela. Možda narkomanka? Ima velike tetovaže po rukama, kao muško. Meni je to turn off. Sviđa mi se kako masira iako me nije bogzna kako napalila. Pušila solidno, s kabanicom, uzela 50evrica.![]()
Slatka Mimi, 26 god.
Slatka Mimi nudi vam opuštajuću masažicu cijeloga tijela. Samo za pristojnu i kulturnu gospodu, u ugodnom i čistom…www.oglasnik.hr
Javi onda za nju
Rijetko kojoj u ovom poslu nakon nekog vremena ne manjka koja daska i ne okreće ju maloI kao što je netko već napisao fali joj koja daska u glavi. Okreće ju malo malo.
Mimi je stvarno dobru pušila.Niš posebno. Cura je mlohava. Nije debela ali je mlohava, nije utegnuta. Dosta blijeda, kao da godinu dana sunca nije vidjela. Možda narkomanka? Ima velike tetovaže po rukama, kao muško. Meni je to turn off. Sviđa mi se kako masira iako me nije bogzna kako napalila. Pušila solidno, s kabanicom, uzela 50evrica.
Jebat nije dala ni uz nadoplatu. Neću ponovit.
Ovdje je Mimi spomenuta u kontekstu klitača, a ne tetovaža...Kak vam se sviđa taj dio?Niš posebno. Cura je mlohava. Nije debela ali je mlohava, nije utegnuta. Dosta blijeda, kao da godinu dana sunca nije vidjela. Možda narkomanka? Ima velike tetovaže po rukama, kao muško. Meni je to turn off. Sviđa mi se kako masira iako me nije bogzna kako napalila. Pušila solidno, s kabanicom, uzela 50evrica.
Jebat nije dala ni uz nadoplatu. Neću ponovit.
kuzim, Mimi se navodno jebe samo ak joj velku lovu das...nekad je to bilo 2k kn, tak mi je bar rekla... sad bi ti bilo 300e, a tolko ne vrediNe da jebat pa ne mogu procjenit. Samo lizat mi nije djir
Čak da i izgleda kao na slikama, ne vrijedi toliko. Pravoj dami ne bi dao toliko, a ova je podrapana štraca s ulicekuzim, Mimi se navodno jebe samo ak joj velku lovu das...nekad je to bilo 2k kn, tak mi je bar rekla... sad bi ti bilo 300e, a tolko ne vredi
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|