laburnumSt
Active member
Ženskica.Jesi m ili z,ja sam z,meni je stvarno nebitna velicina,ali kad mi zasmrdi onda mi se zgadi sve.
Zašto ti je obrezan?18, deblji i obrezan.
Tanak kurac je ruzno za vidjet.
Nitko ne voli vidjeti dugi, a tanki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ženskica.Jesi m ili z,ja sam z,meni je stvarno nebitna velicina,ali kad mi zasmrdi onda mi se zgadi sve.
Zašto ti je obrezan?18, deblji i obrezan.
Tanak kurac je ruzno za vidjet.
Nemam nista protiv obrezanih,i moj muz je obrezan.Znači na taj zahvat si se odlučio ti sam u nekoj odrasloj dobi?
Ok, za pretpostsviti je da je i osjećaj bolji.
Pa opere se prijeMeni je nebitno koliki je nekome,samo da ne smrdi po pišalini.
Nemam kurac.U 25 mislim. Nisam pozalio, a ni jedna koja je sa mnom bila.
Sto bis ti obrezala svojeg?
DaOnda sve znas
Ko se pere ne treba brinuti o tome jel obrezan ili nije! Kad si krut, I onako se kožica sama povuće natrag I ne utjeće na doživljaj u tom smislu.Zbog higijene najvise. A tu je i drukciji osjet i dozivljaj. Ne znam opisat. Bolje
Za to ti je obrezan rođen, iz ličnog iskustava znamMeni je nebitno koliki je nekome,samo da ne smrdi po pišalini.
Da je i manji ok je,nije bitna velicinaMoj je 17 u dužini a obujam je 14cm.
Jel to ok veličina? Pitam cure
Da se ne lažemo,većini žena je bitna veličinaDa je i manji ok je,nije bitna velicina
Što kažeš na moj? Uglavno čujem od žena da im je dosta bitna debljinaMeni su najbolji srednji, ne volim velike.
Veliki obično nisu neki jebači jer su nekako fokusirani na veličinu a ne tehniku i maštu.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|