Pa baš zato,decko može gledatNecu.. Imam decka i ne zanimas me.... Cao pusa bok....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa baš zato,decko može gledatNecu.. Imam decka i ne zanimas me.... Cao pusa bok....
Pa frende kaj nas jebeš onda tu po forumu?! Odi van večeras (solo naravno, nemoj furat frendove ni slučajno), popni se na šank u Ritzu i sam izvadi pitona iz gaća... ak si tako zgodan intelektualac kakvim se prikazuješ sigurno će jedna htjet s tobom doma...
Nisam iz Zg i ne vadim kite van hahaPa frende kaj nas jebeš onda tu po forumu?! Odi van večeras (solo naravno, nemoj furat frendove ni slučajno), popni se na šank u Ritzu i sam izvadi pitona iz gaća... ak si tako zgodan intelektualac kakvim se prikazuješ sigurno će jedna htjet s tobom doma...
Hahaha..., ovo me podsjetilo na neke davne, studentske dane... Bio u škvadri jedan što je doslovno imao "pitona"..., al ga nekako nisu baš išle cure... Bili mi jednu večer u nekoj birtiji, uz šank, konobarica zgodna do bola, već bio fajrunt, mi pripiti (pošteno) i kao mi mu ju "namještamo", (možeš si misliti kako smo joj bili zabavni na kraju dana), nagovaramo ju da prihvati poziv za čvenk i netko kaže "kolikog ima"... A ona: Ne vjerujem, daj pokaži! On ni pet ni šest, skrene iza šanka (na onaj niži dio), izvadi ga i njime lupi po šanku! Cura se doslovno skljokala, onesvijestila....!Pa frende kaj nas jebeš onda tu po forumu?! Odi van večeras (solo naravno, nemoj furat frendove ni slučajno), popni se na šank u Ritzu i sam izvadi pitona iz gaća... ak si tako zgodan intelektualac kakvim se prikazuješ sigurno će jedna htjet s tobom doma...
Ne kužim kako te otkantaju zbog cm? Pa ne kažeš im kolik ti je? Il kažeš? Ako da, zašto pobogu???Moj je tocno 12cm.nemam bas srece po oglasima jer me sve otkantaju valjda sto nisam malo više obdaren,ali mi to ne zele direktno reci da me ne uvrijede pa me otkantaju,a valjda ce se naci koja,ali nemam komplekse,kakav sam-takav sam.
Ne kužim kako te otkantaju zbog cm? Pa ne kažeš im kolik ti je? Il kažeš? Ako da, zašto pobogu???
Nije ni moj velik, spada u manje il prosječne i sa svima mi bilo super, ni jedna me ni pitala za veličinu, nit joj govorio o njoj a vjeruj mi bilo ih je jako puno
Svaka cast,mene odmah pitaju za velicinu i ja napisem i dobijem odjeb.Ne kužim kako te otkantaju zbog cm? Pa ne kažeš im kolik ti je? Il kažeš? Ako da, zašto pobogu???
Nije ni moj velik, spada u manje il prosječne i sa svima mi bilo super, ni jedna me ni pitala za veličinu, nit joj govorio o njoj a vjeruj mi bilo ih je jako puno
Majko mila što sve čovjek neće pročitati na ovom forumuSvaka cast,mene odmah pitaju za velicinu i ja napisem i dobijem odjeb.
Buraz koje su te to pitale? Mene u zivotu nijedna direktno nije pitala kolki mi jeSvaka cast,mene odmah pitaju za velicinu i ja napisem i dobijem odjeb.
Ma nitko ga ne otkantava kaj vam je. Druga stvar je sta bi on volio da ga to pitaju i odjebu pa da moze izdrkat . Cuj odmah ga pitaju za velicinu hahaha, kakva fantazija.Ne kužim kako te otkantaju zbog cm? Pa ne kažeš im kolik ti je? Il kažeš? Ako da, zašto pobogu???
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|