može i meni kontakt??ko je god zainteresiran, nek se lepo javi pa možemo razmijeniti iskustva (kontakte), nejte očekivati da bum se ja pojedincima javljal prvi, ovo je s obzirom na svih ovih 80-ak stranica naše Vž teme jedino kaj vredi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
može i meni kontakt??ko je god zainteresiran, nek se lepo javi pa možemo razmijeniti iskustva (kontakte), nejte očekivati da bum se ja pojedincima javljal prvi, ovo je s obzirom na svih ovih 80-ak stranica naše Vž teme jedino kaj vredi
Das i meni nemoj da si cicijamože i meni kontakt??
Kakva je ana? Moze broj u innboxAna 21 Vž.. Dal se kome javila ovih dana.. Bio sam kod nje 22.4..
Nikad se ne javlja na mob.. Meni se javila nakon 3,5 mj..Kakva je ana? Moze broj u innbox
Pa jel dobra?Nikad se ne javlja na mob.. Meni se javila nakon 3,5 mj..
Bio sam više nego zadovoljan.. Praktički je nemoguće do nje.Pa jel dobra?
Pa daj mi broj da probamBio sam više nego zadovoljan.. Praktički je nemoguće do nje.
Koje su to fore jbtAko netko zna gdje radi, dobit će broj..
I tebi bi dao brojVjerojatno na psihijatriji a ti si joj pacijent
Ja.sam.bio i vise nebi da i ona meni plati...Kakva je ana? Moze broj u innbox
Hvala frende to je to, u zg imam jednu za 400 ako dolazis kada....vrhunskaJa.sam.bio i vise nebi da i ona meni plati...
Može meni broj od te iz zg ?Hvala frende to je to, u zg imam jednu za 400 ako dolazis kada....vrhunska
Idući vikend sam u zagrebu, pa ako može broj počastio bih se. Hvala unaprijedMože meni broj od te iz zg ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|