Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze meni brojje li netko zainteresirani za mladu ciganicu?
Trazi bon za slike i video.I ti si ciganica faker.. svaka cast...
Ja jesam,moze konktakt?je li netko zainteresirani za mladu ciganicu?
Pa i toga imaJa jesam,moze konktakt?
Ma pustite ve cigancice. Clovek vam lepo veli da ima rezept za seee, ali ga necete posluhnuti. Lepo vam je napisal kak on to zbavla bez penes. Sam mu poslite par kontakti i se bu vam on povedal za fenomenalne dekle katere sam cakaju da ih poleznete. Ka ni tak happihonderPa i toga ima
Vam tuj zgora see piseeMa pustite ve cigancice. Clovek vam lepo veli da ima rezept za seee, ali ga necete posluhnuti. Lepo vam je napisal kak on to zbavla bez penes. Sam mu poslite par kontakti i se bu vam on povedal za fenomenalne dekle katere sam cakaju da ih poleznete. Ka ni tak happihonder
ti si ocito malo nadobudan frendeMa pustite ve cigancice. Clovek vam lepo veli da ima rezept za seee, ali ga necete posluhnuti. Lepo vam je napisal kak on to zbavla bez penes. Sam mu poslite par kontakti i se bu vam on povedal za fenomenalne dekle katere sam cakaju da ih poleznete. Ka ni tak happihonder
Pek ni nemerem kad nis ni ostalo posle tebe!ti si ocito malo nadobudan frendea i ocito da nist ne guzis
![]()
Pa vjerojatno.Kaj je fake ta bila na kraju?
Moze meni broj iz KcAjd ak moze od cigancice br...dam ti os jedne 50.iz...kc.prek puta zeljeznicke ima stan
Ta iz kc nema 50 nego 55Moze meni broj iz Kc
Moze broj u inbox od te dame iz KcTa iz kc nema 50 nego 55
nije to išlo tebiOsim tebe,a i ti ces doci na red![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|