Hard22Master
Member
Možeš poslat br.Imm ti ja jednu bonasicu ak oces!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možeš poslat br.Imm ti ja jednu bonasicu ak oces!
Od kud pa si ve ti doletel?Možeš poslat br.
Moze meni broj na mail lokibuden@gmail.comje li netko zainteresirani za mladu ciganicu?
Moze meni kontaktKuliku mladu?
Ajd ak moze od cigancice br...dam ti os jedne 50.iz...kc.prek puta zeljeznicke ima stanje li netko zainteresirani za mladu ciganicu?
Pa ako te ne trazi bonove,i ako ste se culi prek moba moguce da nije fejkPozz ima tko iskustva sa Josipom iz Zg-a je?? Zanima me jer mi se čini ko fejk, pa da se ne zajebem..
Naravno, to sa bonovima ni ne gledam. Čuli smo se preko fba..Neznam zato pitam dal ima tko iskustva kakvog možda..A i cjena je pozamašna pa bolje dvaput provjeritPa ako te ne trazi bonove,i ako ste se culi prek moba moguce da nije fejk
Jaje li netko zainteresirani za mladu ciganicu?
Pošalješ meni brojAjd ak moze od cigancice br...dam ti os jedne 50.iz...kc.prek puta zeljeznicke ima stan
već znam da ti nemaš nikakav brojAjd ak moze od cigancice br...dam ti os jedne 50.iz...kc.prek puta zeljeznicke ima stan
Moze meni brojje li netko zainteresirani za mladu ciganicu?
Trazi bon za slike i video.I ti si ciganica faker.. svaka cast...
Ja jesam,moze konktakt?je li netko zainteresirani za mladu ciganicu?
Pa i toga imaJa jesam,moze konktakt?
Ma pustite ve cigancice. Clovek vam lepo veli da ima rezept za seee, ali ga necete posluhnuti. Lepo vam je napisal kak on to zbavla bez penes. Sam mu poslite par kontakti i se bu vam on povedal za fenomenalne dekle katere sam cakaju da ih poleznete. Ka ni tak happihonderPa i toga ima
Vam tuj zgora see piseeMa pustite ve cigancice. Clovek vam lepo veli da ima rezept za seee, ali ga necete posluhnuti. Lepo vam je napisal kak on to zbavla bez penes. Sam mu poslite par kontakti i se bu vam on povedal za fenomenalne dekle katere sam cakaju da ih poleznete. Ka ni tak happihonder
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|