bbb1986
Well-known member
Pa za 1 sat se cijene i kreču od 150 do 200 eura ima ih i šta traže preko 200 eura ali to je već previše do 200 eura je u redu dati.Previse je dati 200eura
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa za 1 sat se cijene i kreču od 150 do 200 eura ima ih i šta traže preko 200 eura ali to je već previše do 200 eura je u redu dati.Previse je dati 200eura
Javi se…Ima tko broj od sandreje
Tko ima broj od Sandreje, koliko želi?Javi se…
Hebes silikone. Ine to TO i obicno nedaju stisnuti.Jebači, podjeliću s vama 2 iskustva u Varaždinu kroz nedavno vrijeme. Uglavnom koristim EGE za ovakve usluge, moderna su vremena, pa je plavi oglasnik zastario.
Bio kod ove, ljepša nego na slikama, oko 20god. Zajebavala me dugo pred ulazom u zgradu: otključano, nije otključano, pa kad ušao u zgradu selfie prije nego otvara vrata. Nisam imao vremena, ali mi svejedno uzjebala 10 min života. Okolica Turista, nezz koji je to kvart točno đurek, banfica?
Napokon ušao, rekao tuš prije akcije, dala čisti ručnik, kupaonica čista. Ona se taj čas nekim mlijekom za kožu namazala, higijena visoke klase, to joj ne mogu zamjeriti. Piše oral bez, to je čista laž, kaže samo ako je veri klin, a ja ga uglanco do visokog sjaja ispod tuša i dalje ništa bez kape. Makar je s kapom, dobro poteže, deep do kraja, ocjena 9/10. Ali zato akcija nikakva. Takvog robota već dugo nisam jebo. Pogled isprazan. Nigdje želje, uzbuđenja, ničega. Pogled u smislu: ajde obavi čim prije pa nestani... Tijelo utegnuto, mlado, a ona mrtvo puhalo. 2 poze i amen. Čak sam se požurio kolko loše je bilo... Ocjena 2/10 samo zbog tijela nije 1. 150e/30min
Ova ima par profila sa raznim imenima, zaželio se probati napumpanih sisa i veliko brazilsko dupe. Dogovor jednostavan, ali adresu mrvicu teže pronaći. Okolica INA-e. Zbog toga zakasnio nekih 10min, ali nije uzela za zlo. Nikakav selfie, odma šifra i upad.
Pričekala u nekom mrežastom rublju, izgleda ko na videu u profilu, lijepo lice, cca 25god. Bacam se pod tuš, dobio čiste ručnike, ali primjetih nešto kose po tušu, sad njezina ili od nekog našeg kolege, ne mogu znat...
Oral bez, ocjena 8/10 puno se trudi, fakat se kod nje čovjek osjeća dobrodošlo i željeno. Jebozovna cijela, samo ima dosta velike ožiljke od ugradnje silikona na tim sisama. Jebačina dobra, dosta je angažirana i ne djeluje usiljeno ni pretjerano odglumljeno. Akcija 7/10. Tu nisam bježo van, još jedan tuš i lagano kući. 200e/1h
Daj broj od te MEto hvala varaždinci na preporuci za ovaj vikend,od ponude mi box bio zatrpan...
Sreća da mi jedna stara prijateljica na "M" unatoč mengi nije otkazala pa eto vikend i prostor bili su odlično iskorišteni
Inače ta "M" lako bih je nazvao ljubavnicom koju nagrađujem a ne kurvom jer eto uvijek je to višesatno druženje za simboličnu naknadu...
Manja nego neke uzimaju za 30min..
Eto da ste korektni mogli bi i vi svi imat nešto konkretno
Broj od "M" prije nekoliko mi je godina ipak netko od vas dao,il ovdje il u čk postu te mu stvarno hvala na tome te bih tebe stvarno trebao častit pivom u najmanju ruku...
Ostalima baš hvala na ispunjenom inboxu![]()
Ajde da ga je barem netko umočio.Eto hvala varaždinci na preporuci za ovaj vikend,od ponude mi box bio zatrpan...
Sreća da mi jedna stara prijateljica na "M" unatoč mengi nije otkazala pa eto vikend i prostor bili su odlično iskorišteni
Inače ta "M" lako bih je nazvao ljubavnicom koju nagrađujem a ne kurvom jer eto uvijek je to višesatno druženje za simboličnu naknadu...
Broj od "M" prije nekoliko mi je godina ipak netko od vas dao,il ovdje il u čk postu te mu stvarno hvala na tome te bih tebe stvarno trebao častit pivom u najmanju ruku...
Sve su fake!Eto hvala varaždinci na preporuci za ovaj vikend,od ponude mi box bio zatrpan...
Bas si pizda. Ti si dobio broj, a ne zelis ga s nikim podijeliti.Eto hvala varaždinci na preporuci za ovaj vikend,od ponude mi box bio zatrpan...
Cek..bio si? Meni opce ne odgovara na poruke
Ova je stvarna, super izgleda uzivo, nekom je bilo dobra, nekom zesci prosjek. Tako da ocekujte da nije losa ali nije ni nesto wow
Cita i ne odgovara, nisi jedini kome tako radi. Malo je vise paranoicna nego sto bi trebala biti…ali ne gubis puno ako ne uspijes doci do nje, osim izgleda ne pruza puno…Cek..bio si? Meni opce ne odgovara na poruke
A klasika. Fakat odustajem od ovog sporta. Nema ovo vise smisla..Cita i ne odgovara, nisi jedini kome tako radi. Malo je vise paranoicna nego sto bi trebala biti…ali ne gubis puno ako ne uspijes doci do nje, osim izgleda ne pruza puno…
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|