Jebači, podjeliću s vama 2 iskustva u Varaždinu kroz nedavno vrijeme. Uglavnom koristim EGE za ovakve usluge, moderna su vremena, pa je plavi oglasnik zastario.
Bio kod ove, ljepša nego na slikama, oko 20god. Zajebavala me dugo pred ulazom u zgradu: otključano, nije otključano, pa kad ušao u zgradu selfie prije nego otvara vrata. Nisam imao vremena, ali mi svejedno uzjebala 10 min života. Okolica Turista, nezz koji je to kvart točno đurek, banfica?
Napokon ušao, rekao tuš prije akcije, dala čisti ručnik, kupaonica čista. Ona se taj čas nekim mlijekom za kožu namazala, higijena visoke klase, to joj ne mogu zamjeriti. Piše oral bez, to je čista laž, kaže samo ako je veri klin, a ja ga uglanco do visokog sjaja ispod tuša i dalje ništa bez kape. Makar je s kapom, dobro poteže, deep do kraja, ocjena 9/10. Ali zato akcija nikakva. Takvog robota već dugo nisam jebo. Pogled isprazan. Nigdje želje, uzbuđenja, ničega. Pogled u smislu: ajde obavi čim prije pa nestani... Tijelo utegnuto, mlado, a ona mrtvo puhalo. 2 poze i amen. Čak sam se požurio kolko loše je bilo... Ocjena 2/10 samo zbog tijela nije 1. 150e/30min
Ova ima par profila sa raznim imenima, zaželio se probati napumpanih sisa i veliko brazilsko dupe. Dogovor jednostavan, ali adresu mrvicu teže pronaći. Okolica INA-e. Zbog toga zakasnio nekih 10min, ali nije uzela za zlo. Nikakav selfie, odma šifra i upad.
Pričekala u nekom mrežastom rublju, izgleda ko na videu u profilu, lijepo lice, cca 25god. Bacam se pod tuš, dobio čiste ručnike, ali primjetih nešto kose po tušu, sad njezina ili od nekog našeg kolege, ne mogu znat...
Oral bez, ocjena 8/10 puno se trudi, fakat se kod nje čovjek osjeća dobrodošlo i željeno. Jebozovna cijela, samo ima dosta velike ožiljke od ugradnje silikona na tim sisama. Jebačina dobra, dosta je angažirana i ne djeluje usiljeno ni pretjerano odglumljeno. Akcija 7/10. Tu nisam bježo van, još jedan tuš i lagano kući. 200e/1h