Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka je bolja imam jednu jos nerazradjenu,32 god,radi u starackom. Ja dogovoril za 150e jbg,akrape vise ne placandogovo je bil 200...tolko je i dobila...
imas neku bolju? moze broj u pp
salji u pp,vratimdajem broj neki za broj od ove
Moze broj na markonovak841@gmail.com molim ljepoEvo momci dogovoril za dns sa jednom sa badoo-a,ali ne mogu ici zbavit jer curka jucer neplaniramo dosla kuci iz AT. Pa mogu jednom sretniku podjelit kontakt. Ugl,nis ne placas.
cijena: uzmes kutiju cigara i cokoladu.
Mjesto radnje: međimurje ( štefanec)
Vrijeme radnje: 18:00 pa nadalje
Dodatna oprema: bbw,voli anal i mozes punit
Ne prima nove klijente..Dali netko ima detaljan opis Ane 48,izgled,nacin rada,kakva je,dali je prigodna i za mlade decke(dali joj 48 godina stoji lose ili dobro) ili je samo za jaja ispraznit na brzinu,hvala
Ajd posalji br.pa ja tebi.dam.br.u kc od dvje i ovde i vz od par njihEvo momci dogovoril za dns sa jednom sa badoo-a,ali ne mogu ici zbavit jer curka jucer neplaniramo dosla kuci iz AT. Pa mogu jednom sretniku podjelit kontakt. Ugl,nis ne placas.
cijena: uzmes kutiju cigara i cokoladu.
Mjesto radnje: međimurje ( štefanec)
Vrijeme radnje: 18:00 pa nadalje
Dodatna oprema: bbw,voli anal i mozes punit
Ja je osobno poznam...dobra je mozes joj u usta svrsavat...sise.dobre..plava visokaNe prima nove klijente..
Imam i od jedne blazenke 28..ona ti.je blizu vajde u ck..i biti.kod onog nadvoznjakaAjd posalji br.pa ja tebi.dam.br.u kc od dvje i ovde i vz od par njih
Moze.br.od.te..imam.ja.od.njih.vise u kc..vz..i od.blazenkeMoze broj na markonovak841@gmail.com molim ljepo
Tu se slazem s tobom.vjerovatno ne postoji.A opet nisu medicinske toliko placene da joj nebi dobro dosla neka lova s strane.A da ne pricam sta se sve dogada u nocnim dezurstvima,,Ne postoji a vi se uhvatili za nju ko muha na govn* ... da medicinska nema lovu,pa se treba bavit time .. a vi sto zicate brojeve... 10 stranica unatrag i tamo su
Moze kontakt od te blazenkeImam i od jedne blazenke 28..ona ti.je blizu vajde u ck..i biti.kod onog nadvoznjaka
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|