Iz kc nema
Ako ti tak kazes onda nema.Iz kc nema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz kc nema
Ako ti tak kazes onda nema.Iz kc nema
Ja nećuTko hoće br od Lidije
Može meni unaprijed hvala zlatkovzkuster@gmail.comJa neću
Neću ni jaJa neću
Bok. Jwl može meni broj od blaženke, imam i ja neke brojeveMoze kontakt od te blazenke
Poslao bi ti ali sam bio toliko zadovoljan njenom uslugom da sam obrisao broj,da mi slucajno jos koji puta ne padne na pamet da je nazovem.Može meni unaprijed hvala zlatkovzkuster@gmail.com
moze broj na chenesaboys@gmail.comPoslao bi ti ali sam bio toliko zadovoljan njenom uslugom da sam obrisao broj,da mi slucajno jos koji puta ne padne na pamet da je nazovem.
Obrisao sam broj,jos jednom procitaj poruku.moze broj na chenesaboys@gmail.com
aha,znaci tak dobra bila?Obrisao sam broj,jos jednom procitaj poruku.
I sad sve pošteneLjudi ajmo samo sadasnje recenzije,,,jer ove kaj su prije pet let davale sve su se vec poudavale...
Bar si vidio koprivnicuto vam je stara baba, ko i ova iz kc kaj nekad dojde u ludbreg, stara i debela... mjenjal broj od jedne mlade za tu iz kc i bilo mi rečeno da je dobra... i pelam se ja bedak iz vž u kc, kad ono, došao da se okrenem...
mogao si usput pitati Dalicku,ako treba kakvog menagera u PodravciBar si vidio koprivnicu
ona kraj lajbeka, ana 33 ili ana 35, ne znam već kako ju tu zovu na forumuDakle ima još koja osim nine (pošto se nikad ne javlja) s prostorom da pruža usluge tu u našem kraju?
nemam stranačku iskaznicumogao si usput pitati Dalicku,ako treba kakvog menagera u Podravci
Moze broj od blazenke?Moze.br.od.te..imam.ja.od.njih.vise u kc..vz..i od.blazenke
28.iz ck
Ima netko info o tome? Placam najboljom u varazdinuNavodno nekve profesorice koje rade u OŠ Selnica, aktivne....
Zna netko o tome što?
Moze kontakt na denisnovak111@gmail.comPoslano
Može broj u inboxImam i od jedne blazenke 28..ona ti.je blizu vajde u ck..i biti.kod onog nadvoznjaka
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|