aha,znaci tak dobra bila?Obrisao sam broj,jos jednom procitaj poruku.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aha,znaci tak dobra bila?Obrisao sam broj,jos jednom procitaj poruku.
I sad sve pošteneLjudi ajmo samo sadasnje recenzije,,,jer ove kaj su prije pet let davale sve su se vec poudavale...
Bar si vidio koprivnicuto vam je stara baba, ko i ova iz kc kaj nekad dojde u ludbreg, stara i debela... mjenjal broj od jedne mlade za tu iz kc i bilo mi rečeno da je dobra... i pelam se ja bedak iz vž u kc, kad ono, došao da se okrenem...
mogao si usput pitati Dalicku,ako treba kakvog menagera u PodravciBar si vidio koprivnicu![]()
ona kraj lajbeka, ana 33 ili ana 35, ne znam već kako ju tu zovu na forumuDakle ima još koja osim nine (pošto se nikad ne javlja) s prostorom da pruža usluge tu u našem kraju?
nemam stranačku iskaznicumogao si usput pitati Dalicku,ako treba kakvog menagera u Podravci![]()
Moze broj od blazenke?Moze.br.od.te..imam.ja.od.njih.vise u kc..vz..i od.blazenke
28.iz ck
Ima netko info o tome? Placam najboljom u varazdinuNavodno nekve profesorice koje rade u OŠ Selnica, aktivne....
Zna netko o tome što?
Moze kontakt na denisnovak111@gmail.comPoslano![]()
Može broj u inboxImam i od jedne blazenke 28..ona ti.je blizu vajde u ck..i biti.kod onog nadvoznjaka
Kad nitko nema brojeve, samo veliki jebači na tipkovniciDarezljivi ste s brojevima kao da su vase cure u pitanju
Imas od te dobre br.u vz??Ima netko info o tome? Placam najboljom u varazdinu
valjda niko jer je Blaženai jeli netko dobio broj od blažene blaženke?
Nepostojeca isto ko i med.sestra iz N.marofai jeli netko dobio broj od blažene blaženke?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|