I neugodan miris iz pice,bahatost i treba puno sreće da je dobiješ i dogovoriš susret s njom.A cini mi se da i nije baš sto posto u glavi.To je moje gorko sjecanje na nju.Ponovio nikad vise ne bi!21 god sex za novac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I neugodan miris iz pice,bahatost i treba puno sreće da je dobiješ i dogovoriš susret s njom.A cini mi se da i nije baš sto posto u glavi.To je moje gorko sjecanje na nju.Ponovio nikad vise ne bi!21 god sex za novac
Heh tocno, dogovorio i ja s njom, trebali se naci i vise nije odg na poruke a ni pozive. Ocito nemoguce doci do nje.. ma zajebi ovo.. kad uhvatil vremena idem za Zg.. u Vzu fakat nema ni jedneI neugodan miris iz pice,bahatost i treba puno sreće da je dobiješ i dogovoriš susret s njom.A cini mi se da i nije baš sto posto u glavi.To je moje gorko sjecanje na nju.Ponovio nikad vise ne bi!
To je nemoguce naci u bilo kojem mjestu pogotovo ne preko oglasa ili forumaTražim samo ljubaznu djevojku, koja voli to što radi da joj je higijena na vrhuncu da ispoštuje dogovor ne starija od 30god..
Imas par strana unazad sve poznate brojeve od cura koje rade tu pa probaj.Mada sumnjam ,jer sad i u zg tesko nac a kamoli ovdjePozdrav
Ima koja kod vz/ck da bi radila sad?
Ne javlja se nijedna od tih brojevaImas par strana unazad sve poznate brojeve od cura koje rade tu pa probaj.Mada sumnjam ,jer sad i u zg tesko nac a kamoli ovdje
vidi par stranica iza Ana 21 VarazdinZna ko sta o ovoj curi iz vz...ovo je njezin broj
0916115024
Zovem i nikad se ne javljavidi par stranica iza Ana 21 Varazdin
Ja za danas dogovorioZovem i nikad se ne javlja
i kakva je?Ja za danas dogovorio
Mislim da ce te zajebat,nebi bilo prvi put.Aj bas javi dal ti se javila za kad ste se dogovoriliJa za danas dogovorio
nije pouzdana i nemoj jos pravit razanj,a zec u sumi uostalom sretno i ako ti uspije napisiJa za danas dogovorio
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|