crnisponzor
Active member
Moze biti, ubaceni udbas kekinjo

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad ti napises svoje ime i prezime javno onda ce i drugi pisati a do tad mozes sam sebi prst gurat u dupe pa nakon toga papati svoje govnoI zasto u inbox, budi faca milance i reci javno! Priznaj da si sugavi lazov koji nema broja i vara ljude! Zar ne milance, budi faca i javno reci smrade kradljivi
Jao milance sto si opasan, sve me hvata jeza od tebe,Kad ti napises svoje ime i prezime javno onda ce i drugi pisati a do tad mozes sam sebi prst gurat u dupe pa nakon toga papati svoje govno
Ima ti milance.. u svakom selu po broj ili dva.. svaki za po 40€ .. garanciju ne dajeIma neko neku iz vz.dajem nagradu
Nema, sve su crnisponzor i zeljan osmrdili. Pobjegli nekome iz svinjca pa sad svakome useru pod komentarIma tko kakav drugi forum ili grupu? može inbox
Jebiga.. znam da ti je zarada pala.. štaš. Moras naci novi hobi.Nema, sve su crnisponzor i zeljan osmrdili. Pobjegli nekome iz svinjca pa sad svakome useru pod komentar![]()
Nisi ti svjestan nicega, iz tebe izlazi samo govno jer za drugo nisi sposoban.Jebiga.. znam da ti je zarada pala.. štaš. Moras naci novi hobi.
STA je milance nemozes vise nikog zajebati za lovu pa se pjenisNisi ti svjestan nicega, iz tebe izlazi samo govno jer za drugo nisi sposoban.
Tebe su posrali pa se sad pokušavaš ponašati ko čovjek ali govno ostaje govno. Gdje su zi dokazi da trazim ikoga išta?STA je milance nemozes vise nikog zajebati za lovu pa se pjenisMars natrag u rupu iz koje si ispuzao smece jedno sugavo lazljivo zicarsko kradljivo
Ma bitno je milance da ti imas broj!! Samo bogovi imaju broj! I zato treba da se plati broj, Mars u pickup materinu i ti i broj, djubre zicarsko smrdljivoTebe su posrali pa se sad pokušavaš ponašati ko čovjek ali govno ostaje govno. Gdje su zi dokazi da trazim ikoga išta?Toliko su te sjebali da na svakom koraku pokušavaš nekoga posrati ali bezuspješno, svi vide koliko si govance kad svakome isto komentiraš
I dalje sereš kroz usta, ti si ko noj kad se usere poslje jede to isto govno da ne bude gladan. Jel te toliko boli sta imam broj a ti jedino mozes dobiti govno koje posereš?Ma bitno je milance da ti imas broj!! Samo bogovi imaju broj! I zato treba da se plati broj, Mars u pickup materinu i ti i broj, djubre zicarsko smrdljivo
Ma bravo milance , nabij si taj broj u supak jer ovdje neces zajebati vise nikog, krades ljudima lovu. E vise neces mamicu ti jebem sugavu kradljivu,mrsI dalje sereš kroz usta, ti si ko noj kad se usere poslje jede to isto govno da ne bude gladan. Jel te toliko boli sta imam broj a ti jedino mozes dobiti govno koje posereš?
Vidi se da volis jesti govna, jer govno uz govno ide. I dalje mislis da trazim lovu za broj, ti si kao ovi sto sami sebi puse kuracMa bravo milance , nabij si taj broj u supak jer ovdje neces zajebati vise nikog, krades ljudima lovu. E vise neces mamicu ti jebem sugavu kradljivu,mrs
Nego sto trazis djubre zicarsko smrdljivi govnaru, ti ces postavljati uvjete. Odjebi sa foruma i ti i tebi slicno smece. Neces imati mira tu, na svaku tvoju objavu cu se javljati jer MRZIM PREVARANTSKU ZICARSKU KRADLJIVU LAZLJIVU GAMAD KAO STO SI TI!!!!Vidi se da volis jesti govna, jer govno uz govno ide. I dalje mislis da trazim lovu za broj, ti si kao ovi sto sami sebi puse kurac
Samo ti smrdi na svaki komentar gdje pise "broj" da ljudi vide kakvo si govance i da te zaobilaze u što većem luku. I dalje nemas dokaza da žicam lovu. Tebe su fakat toliko sjebali da te boli kad netko ima broj. Slobodno si i podebljaš slova ionako nikog govno ne zanimaNego sto trazis djubre zicarsko smrdljivi govnaru, ti ces postavljati uvjete. Odjebi sa foruma i ti i tebi slicno smece. Neces imati mira tu, na svaku tvoju objavu cu se javljati jer MRZIM PREVARANTSKU ZICARSKU KRADLJIVU LAZLJIVU GAMAD KAO STO SI TI!!!!
Popusti Ce mi ga tvoja mamica ili sestrica milance, mozes ti vrijedjati koliko hoces milance, nema vise lovice za brojVidi se da volis jesti govna, jer govno uz govno ide. I dalje mislis da trazim lovu za broj, ti si kao ovi sto sami sebi puse kurac
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|