crnisponzor
Active member
Moze biti, ubaceni udbas kekinjo

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad ti napises svoje ime i prezime javno onda ce i drugi pisati a do tad mozes sam sebi prst gurat u dupe pa nakon toga papati svoje govnoI zasto u inbox, budi faca milance i reci javno! Priznaj da si sugavi lazov koji nema broja i vara ljude! Zar ne milance, budi faca i javno reci smrade kradljivi
Jao milance sto si opasan, sve me hvata jeza od tebe,Kad ti napises svoje ime i prezime javno onda ce i drugi pisati a do tad mozes sam sebi prst gurat u dupe pa nakon toga papati svoje govno
Ima ti milance.. u svakom selu po broj ili dva.. svaki za po 40€ .. garanciju ne dajeIma neko neku iz vz.dajem nagradu
Nema, sve su crnisponzor i zeljan osmrdili. Pobjegli nekome iz svinjca pa sad svakome useru pod komentarIma tko kakav drugi forum ili grupu? može inbox
Jebiga.. znam da ti je zarada pala.. štaš. Moras naci novi hobi.Nema, sve su crnisponzor i zeljan osmrdili. Pobjegli nekome iz svinjca pa sad svakome useru pod komentar![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|