VARAŽDINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Miki mi se javio privatno uvjeravajući da je iskren
Rekoh mu da ok,ako oćeš zarađivati sretno mu al da ja kad imam curu u Istri nikad ne tražim uplatu...
Pošto spomenuo da u Istri odmah mi ponudio da ima broj u Puli😁na šta mu ja odgovorio da me ne zanima nit broj nit plaćanje...nije mi rekao da trebam platiti za kontakt al čim sam spomenuo da ne plačam za broj,prestao se javljati...
Jebi ga,ko je nasjeo,platio,jebi ga,zajebo se...to isto ko da ste bili kome drugome platili bonom...
Miki je tu i provocira vas,a vi argumentima još mu dajete poticaj da vas još više provocira...
Najbolje vam je ne se javno prepucavat jer nećete ništa postići...
Ne se prepucavati al treba ukazati na takvu lazljivu gamad

Krivo. Treba stalno podsjećati ljude o kakvom se prevarantu i gnoju radi, jer uvijek ima netko novi tko ne zna o kakvom se smeću radi.
Novi ko dođe neka čita...ah vidim da nema smisla ..sretno u prepucavanja...Miki,boli me đoka jel imaš il' nemaš broj za vž i za Pulu i za os,i za zg i za st i za bilo koji grad

Evo, da vidiš da nikad od tebe nisam tražio besplatan broj, i da si tražio da ti napravim screenshoot od banke ili aircasha
IMG-9092.png

Evo
IMG-9093.png

Evo
IMG-9094.png
Sve se lijepo vidi. Pitao sam te jel znas kako napraviti isplatu rekao si da ne znas i zato sam rekao da napravis screen da ti ocrtam gdje i kako i šta. Svi koji imaju aircash znaju da mozes napraviti screen unutar aira kad ides na isplatu jer ne prikazuje nikakve podatke. I dalje ispadaš jako glup. Jer se nigdje ne vidi da sam te trazio bankovne podatke osim sta sam te pitao jel imas air ili pbz. A ti pokušavaj uvjeriti sebe i ostale kako su mi potrebni tvoji podatci. Na slikama se jasno vidi da te ne trazim nikakve podatke. Imas Aircash a ne znas kako se napravi isplata i kad si rekao da ne znas i ne zelis pokazati da imas uopce taj Aircash onda sam ti rekao cao jer sam shvatio da lažeš kako imas air. Ja nisam ovdje da uvjeravam nekoga kako ja imam broj i da moraju uzeti moj broj koji nije besplatan. Mozak ti ne funkcionira bas najbolje. 😘

Jadno da si nasjeo na njihovu priču a nisi dobio broj od mene. Prvo provjeri obje strane pa onda potvrdi istinu. A ne ovako vjeruješ njihovim predrasudama. 😉
Kako da provjerim dvije strane kad mogu potvrditi samo onu koja tvrdi da žicaš pare, a nitko još nije potvrdio kako je dobo broj od tebe. Eto, daj mi broj i moći ću pljuvati po svima koji tvrde drugačije.

Kako da provjerim dvije strane kad mogu potvrditi samo onu koja tvrdi da žicaš pare, a nitko još nije potvrdio kako je dobo broj od tebe. Eto, daj mi broj i moći ću pljuvati po svima koji tvrde drugačije.
Haha neces dobiti broj na taj nacin, ali hvala sta si se izdao kakva si osoba kao i ostali sta govore da nemam broj ili je lazan a nitko od vas koji me vrijeđaju nije dobio broj. 😘

Ljudima je jasno da pises u prazno, vrijeđaš i manipuliras samo zato jer moj broj nije besplatan. Kao kad dijete ne dobije svoju igračku pa je ljuto, tako i ti. Samo zato jer moji brojevi nisu besplatni ne znaci da su lažni. Puno vas je sjebano negdje drugdje pa sad vjerujete da je moj broj lažan. Za komplekse potraži stucnu pomoc 😘

Ajmo svi donesite po 200e ja cu donjeti brojeve i dokaze, svi koji tvrdite drugačije prihvatite okladu. Crni je prvi koji nece doci 🤣
Ma ti da imaš dokaze, pokazao bi ih, ali si samo obični muljator i lažov, koji sad izmišlja da ga je netko tražio besplatni broj, iako sam ovdje postavio cijeli razgovor gdje se vidi da nigdje nisam spominjao besplatni broj, ali si ti previše mutav da uopće vidiš napisano.

Ma ti da imaš dokaze, pokazao bi ih, ali si samo obični muljator i lažov, koji sad izmišlja da ga je netko tražio besplatni broj, iako sam ovdje postavio cijeli razgovor gdje se vidi da nigdje nisam spominjao besplatni broj, ali si ti previše mutav da uopće vidiš napisano.
Dodi kako je Ivan napisao i ja cu donjeti dokaze ali ne zaboravi 200e. Prihvati okladu ili se bojiš oklade? 😁 tebe muci moj broj koji nije besplatan 😘

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh