VARAŽDINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Gledaj...ajmo iskrsni bit...pa ako imaš više brojeva pa daj onda jedan da se ljudi uvjere u stvarnost...a ne ovako da moraš doslovce kupit broj...ljudi su bili prevareni...masa njih ali se masa njih i ne javlja ovdje...eto i ja sam bio prevarwn par puta al jbg...to je ko kladionica ili dobiš ili gubiš...ali ovo nije kladionica niti marketplace.
Kaj ti njemu vjeruješ, pa to djubre je sve u stanju reci i obecati samo da dobije lovu a kad dobije blokne te i pa pa! Stara fora! Obično djubre prevarantsku, takvu gamad treba razotkriti i zgaziti

Kaj ti njemu vjeruješ, pa to djubre je sve u stanju reci i obecati samo da dobije lovu a kad dobije blokne te i pa pa! Stara fora! Obično djubre prevarantsku, takvu gamad treba razotkriti i zgaziti
Ma ja sam davno nasjeo i nikad više...jbg...neki uče dok su živi...
Naravno da ne vjerujem jer me nitko nije uvjerio u to...niti pokazao dobru volju...a sad...kolko vas je koje je zajebo..neznam i ne ulazim u to...ali da sam se i ja našao u tome....e.....našao bi ga sigurno...

Ma ja sam davno nasjeo i nikad više...jbg...neki uče dok su živi...
Naravno da ne vjerujem jer me nitko nije uvjerio u to...niti pokazao dobru volju...a sad...kolko vas je koje je zajebo..neznam i ne ulazim u to...ali da sam se i ja našao u tome....e.....našao bi ga sigurno...
Nije mene zeznuo jer se vise nedam navici, popusio sam i ja davno par bonova za mob al sad prepoznajem taj stil prevare. Najvece su mi tvrdnje one da kao cuva curu iako sam unaprijed onda sam ok ali ako nedam onda sam manijak... Sve se obecaje samo daj unaprijed a onda ako das, pa pa! Mrzim takve ljude i zato cu ga jebati gdje stignem

Bas je suprotno. Nisam prevarant. Problem je sto oni nisu dobili broj besplatno od mene pa sad pokušavaju provocirati mene ali bezuspješno 🤭 naivac je onaj koji je platio zeni da jebe također jelda? Ili to nije ista stvar? Ako placate zenama to je uredu a za broj nije? Dupli standardi. A najbolje od svega, nisam nikoga zajebo jer su svi dobili broj od mene. Zanimljivo je da vjeruješ ovima koji psuju i vrijeđaju, zanimljiv odabir čovječe 🤭
Ajde lažovčino navedi gdje sam te tražio broj besplatno. Ajde, pokaži gdje sam te tražio broj besplatno smrade lažljivi. Tražio sam te da dokažeš da uopće imaš broj i to je to, lažovčino majmunska.

Lažeš, čim nisi htio nikako dokazati da uistinu imaš broj.
Ne postoji nacin da ti dokazem a da ti poverujes jer ti vidis samo ono sto zelis. Pogledaj samo svoje ponašanje nakon sta si shvatio da broj nije besplatan 😘 nema potrebe ista tebi dokazivati jer ti ionako ne placas za brojeve, pozdrav. Nastavi vrijeđati jer ti mozak drugacije ni ne funkcionira a sve to jer nista ne jebes niti si sposoban pronaci sta za jebati 🤣

Ne postoji nacin da ti dokazem a da ti poverujes jer ti vidis samo ono sto zelis. Pogledaj samo svoje ponašanje nakon sta si shvatio da broj nije besplatan 😘 nema potrebe ista tebi dokazivati jer ti ionako ne placas za brojeve, pozdrav. Nastavi vrijeđati jer ti mozak drugacije ni ne funkcionira a sve to jer nista ne jebes niti si sposoban pronaci sta za jebati 🤣
Ajde lažljivče jedan, reci kad sam te tražio broj besplatno? Ajde reci. Još si me tražio da ti napravim screenshoot svojih podataka od banke ili aircasha, a sam u stanju nisi napraviti screenshoot običnog razgovora sa tom curom, gdje bi se vidjelo da stvarno imaš broj.

Ajde lažljivče jedan, reci kad sam te tražio broj besplatno? Ajde reci. Još si me tražio da ti napravim screenshoot svojih podataka od banke ili aircasha, a sam u stanju nisi napraviti screenshoot običnog razgovora sa tom curom, gdje bi se vidjelo da stvarno imaš broj.
Pokazi gdje ja tebe tražim bankovne podatke? A i sta ce mi tvoji bankovni podatci? To je laž kao i sve ostalo šta pokušavaš pisati samo jer ti smeta sto moj broj nije besplatan 😘😘😘

Pokazi gdje ja tebe tražim bankovne podatke? A i sta ce mi tvoji bankovni podatci? To je laž kao i sve ostalo šta pokušavaš pisati samo jer ti smeta sto moj broj nije besplatan 😘😘😘

Evo, da vidiš da nikad od tebe nisam tražio besplatan broj, i da si tražio da ti napravim screenshoot od banke ili aircasha
IMG-9092.png

Evo
IMG-9093.png

Evo
IMG-9094.png

Miki mi se javio privatno uvjeravajući da je iskren
Rekoh mu da ok,ako oćeš zarađivati sretno mu al da ja kad imam curu u Istri nikad ne tražim uplatu...
Pošto spomenuo da u Istri odmah mi ponudio da ima broj u Puli😁na šta mu ja odgovorio da me ne zanima nit broj nit plaćanje...nije mi rekao da trebam platiti za kontakt al čim sam spomenuo da ne plačam za broj,prestao se javljati...
Jebi ga,ko je nasjeo,platio,jebi ga,zajebo se...to isto ko da ste bili kome drugome platili bonom...
Miki je tu i provocira vas,a vi argumentima još mu dajete poticaj da vas još više provocira...
Najbolje vam je ne se javno prepucavat jer nećete ništa postići...

Rekoh mu da ok,ako oćeš zarađivati sretno mu al da ja kad imam curu u Istri nikad ne tražim uplatu...
Pošto spomenuo da u Istri odmah mi ponudio da ima broj u Puli😁na šta mu ja odgovorio da me ne zanima nit broj nit plaćanje...nije mi rekao da trebam platiti za kontakt al čim sam spomenuo da ne plačam za broj,prestao se javljati...
Jebi ga,ko je nasjeo,platio,jebi ga,zajebo se...to isto ko da ste bili kome drugome platili bonom...
Miki je tu i provocira vas,a vi argumentima još mu dajete poticaj da vas još više provocira...
Oces okladu za 200e da imam broj u Puli?

Krivo. Treba stalno podsjećati ljude o kakvom se prevarantu i gnoju radi, jer uvijek ima netko novi tko ne zna o kakvom se smeću radi.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh