Trazim muskarca za slatka druzenja - - Ljubavni oglasnik
Hejj, ja sam Ana i iz Varazdina sam, ako zelis malo zabave javi mi se na whatsapp❤️😚 Nudim i online usluge, slik

Jel bio tko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To još nisam nigdje doživio da netko prodaje broj...gdje si ih dobio,kupio na Tisku pa sad prodaješ?Tko si ti da se tebi treba pravdati? Ja broj imam a to sto tebe ne znaima tvoj problem. Idi trazi sam. Ocito si dovoljno sposoban da si sredis neku picku. A ako nisi šuti i gledaj kako drugi jebu dok ti cmizdriš za besplatan broj. Naucite se kulture, ti prvi a i svi ostali koji vrijeđaju u prazno s velikim predrasudama. Pozdrav
Veli lik da mi dokaze da ima broj..nademo se,dajem mu 200e,idemo svaki svojim autom do nje,on jebe a ja mogu ici kad sam se uvjerioTo još nisam nigdje doživio da netko prodaje broj...gdje si ih dobio,kupio na Tisku pa sad prodaješ?
Za koju teleoperatersku službu radiš? Jesi napredovao već?
Ili si još na tituli tele...dok ti ne naznače da si i operater čim prodaš dosta brojeva![]()
Sta cekas? Javi se na telegram da izgubiš okladuVeli lik da mi dokaze da ima broj..nademo se,dajem mu 200e,idemo svaki svojim autom do nje,on jebe a ja mogu ici kad sam se uvjerio![]()
Aha...pa onda trsba čovjeku pomoći da i on nešto pojebe...baš si ljudina što si mu platio da i on umoći svoju ćunuVeli lik da mi dokaze da ima broj..nademo se,dajem mu 200e,idemo svaki svojim autom do nje,on jebe a ja mogu ici kad sam se uvjerio![]()
SiromačekAha...pa onda trsba čovjeku pomoći da i on nešto pojebe...baš si ljudina što si mu platio da i on umoći svoju ćunu![]()
Ja nju jebem besplatnoSiromaček
O smrade sad i tu operiran, i tu lazes da imas broj i trazis 40 eu, mamu ti jebem sugavu kradljivu lazljivuTo uopce nije ta zenska o kojoj ti pricas. Jer ova ne radi i ne dolazi u Ludbreg.
Jebes ti svoju mater besplatno smece zicarskoJa nju jebem besplatno![]()
Jel te toliko mozak boli?Jebes ti svoju mater besplatno smece zicarsko
Ma jebat cu ti mater na svakom forumu dok ces god ljudima uzimati lovu sugo jedna govnarska, neces dobit 40eu za nistaJel te toliko mozak boli?pojebi nesto deda
Ne brini se ti za mene, dobio saam vec dovoljno a i jos cuMa jebat cu ti mater na svakom forumu dok ces god ljudima uzimati lovu sugo jedna govnarska, neces dobit 40eu za nista
Jebo ti pas mater sugavu pokvarenu kradljivu, jebalo te 40 eu, jebali te cigani 40 puta u supak, bolje da ti je otac izdrkao u septicku jamu nego sto je tebe govno pravioNe brini se ti za mene, dobio saam vec dovoljno a i jos cu![]()
Sad ljudi znaju kakva si osoba, pokazao si svoj obraz pa ce sad ljudi lakše izbjegavati kad te vide. Kad nije po tvome odma vrijeđaš i psuješ, takav si i prema zenskom spolu? Zato i nemas ni jedan kontaktJebo ti pas mater sugavu pokvarenu kradljivu, jebalo te 40 eu, jebali te cigani 40 puta u supak, bolje da ti je otac izdrkao u septicku jamu nego sto je tebe govno pravio
Djubre seratorsko kradljivo , mamu cu ti jebat 40 putaTo uopce nije ta zenska o kojoj ti pricas. Jer ova ne radi i ne dolazi u Ludbreg.
Bas je suprotno. Nisam prevarant. Problem je sto oni nisu dobili broj besplatno od mene pa sad pokušavaju provocirati mene ali bezuspješnoAjde dečki smirite se,vrijeđanjem nećete ništa postići,a i ako je Miki neki prevarant uživa u tome kako vam diže tlak...provocira vas,vi se hvatate na to...budite pametni i ignorirate provokacije...onaj koji je platio za broj,naivac je ko i onaj koji plati ženi prije susreta nekim bonom...sretno
Jel te boli taj tvoj mozak kojeg moras koristiti? Kolko god imas deda?Djubre seratorsko kradljivo , mamu cu ti jebat 40 puta
A koliko zakrpa ima na njoj?Ja nju jebem besplatno![]()
Gledaj...ajmo iskrsni bit...pa ako imaš više brojeva pa daj onda jedan da se ljudi uvjere u stvarnost...a ne ovako da moraš doslovce kupit broj...ljudi su bili prevareni...masa njih ali se masa njih i ne javlja ovdje...eto i ja sam bio prevarwn par puta al jbg...to je ko kladionica ili dobiš ili gubiš...ali ovo nije kladionica niti marketplace.Bas je suprotno. Nisam prevarant. Problem je sto oni nisu dobili broj besplatno od mene pa sad pokušavaju provocirati mene ali bezuspješnonaivac je onaj koji je platio zeni da jebe također jelda? Ili to nije ista stvar? Ako placate zenama to je uredu a za broj nije? Dupli standardi. A najbolje od svega, nisam nikoga zajebo jer su svi dobili broj od mene. Zanimljivo je da vjeruješ ovima koji psuju i vrijeđaju, zanimljiv odabir čovječe
![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |