VARAŽDINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Tko si ti da se tebi treba pravdati? Ja broj imam a to sto tebe ne znaima tvoj problem. Idi trazi sam. Ocito si dovoljno sposoban da si sredis neku picku. A ako nisi šuti i gledaj kako drugi jebu dok ti cmizdriš za besplatan broj. Naucite se kulture, ti prvi a i svi ostali koji vrijeđaju u prazno s velikim predrasudama. Pozdrav
To još nisam nigdje doživio da netko prodaje broj...gdje si ih dobio,kupio na Tisku pa sad prodaješ? 😂😂😂
Za koju teleoperatersku službu radiš? Jesi napredovao već?
Ili si još na tituli tele...dok ti ne naznače da si i operater čim prodaš dosta brojeva😂😂😂

To još nisam nigdje doživio da netko prodaje broj...gdje si ih dobio,kupio na Tisku pa sad prodaješ? 😂😂😂
Za koju teleoperatersku službu radiš? Jesi napredovao već?
Ili si još na tituli tele...dok ti ne naznače da si i operater čim prodaš dosta brojeva😂😂😂
Veli lik da mi dokaze da ima broj..nademo se,dajem mu 200e,idemo svaki svojim autom do nje,on jebe a ja mogu ici kad sam se uvjerio 😂😂😂😂

Jebo ti pas mater sugavu pokvarenu kradljivu, jebalo te 40 eu, jebali te cigani 40 puta u supak, bolje da ti je otac izdrkao u septicku jamu nego sto je tebe govno pravio
Sad ljudi znaju kakva si osoba, pokazao si svoj obraz pa ce sad ljudi lakše izbjegavati kad te vide. Kad nije po tvome odma vrijeđaš i psuješ, takav si i prema zenskom spolu? Zato i nemas ni jedan kontakt 😘

Ajde dečki smirite se,vrijeđanjem nećete ništa postići,a i ako je Miki neki prevarant uživa u tome kako vam diže tlak...provocira vas,vi se hvatate na to...budite pametni i ignorirate provokacije...onaj koji je platio za broj,naivac je ko i onaj koji plati ženi prije susreta nekim bonom...sretno

Ajde dečki smirite se,vrijeđanjem nećete ništa postići,a i ako je Miki neki prevarant uživa u tome kako vam diže tlak...provocira vas,vi se hvatate na to...budite pametni i ignorirate provokacije...onaj koji je platio za broj,naivac je ko i onaj koji plati ženi prije susreta nekim bonom...sretno
Bas je suprotno. Nisam prevarant. Problem je sto oni nisu dobili broj besplatno od mene pa sad pokušavaju provocirati mene ali bezuspješno 🤭 naivac je onaj koji je platio zeni da jebe također jelda? Ili to nije ista stvar? Ako placate zenama to je uredu a za broj nije? Dupli standardi. A najbolje od svega, nisam nikoga zajebo jer su svi dobili broj od mene. Zanimljivo je da vjeruješ ovima koji psuju i vrijeđaju, zanimljiv odabir čovječe 🤭

Bas je suprotno. Nisam prevarant. Problem je sto oni nisu dobili broj besplatno od mene pa sad pokušavaju provocirati mene ali bezuspješno 🤭 naivac je onaj koji je platio zeni da jebe također jelda? Ili to nije ista stvar? Ako placate zenama to je uredu a za broj nije? Dupli standardi. A najbolje od svega, nisam nikoga zajebo jer su svi dobili broj od mene. Zanimljivo je da vjeruješ ovima koji psuju i vrijeđaju, zanimljiv odabir čovječe 🤭
Gledaj...ajmo iskrsni bit...pa ako imaš više brojeva pa daj onda jedan da se ljudi uvjere u stvarnost...a ne ovako da moraš doslovce kupit broj...ljudi su bili prevareni...masa njih ali se masa njih i ne javlja ovdje...eto i ja sam bio prevarwn par puta al jbg...to je ko kladionica ili dobiš ili gubiš...ali ovo nije kladionica niti marketplace.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh