Moze broj...Imam broj od malo punije cure 37 god okolica kc, javite se u inbox koga zanima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze broj...Imam broj od malo punije cure 37 god okolica kc, javite se u inbox koga zanima
Posalji u inboxImam broj od malo punije cure 37 god okolica kc, javite se u inbox koga zanima
DaTrazi selfie ?
Sve zanima...od 45te paralele do ekvatora...Imam broj od malo punije cure 37 god okolica kc, javite se u inbox koga zanima
jesi uzeo njezin privatan broj?Bio ja kod Ane jučer. Mala je Brazilka...ne priča baš dobro engleski ali ja pričam dovoljno dobro španjolski pa smo se sporazumjeli. Dočekala me sređena top....frizura...šminka...halteri...najlonke...sve pet...
Pušenje odlično ali s gumicom što meni odgovara...odradila je sve top...požuruje malo sve i na brzinu želi odraditi ali sam ja odradio svojih sat vremena u miru...dvaput...sat vremena...200tka...
Nisam. Čemu?jesi uzeo njezin privatan broj?
Pa nude svoj privatan broj da se dogovoriš jeftinije a ne preko posrednika....Nisam. Čemu?
Sretno ti s tim. Ja odem jednom i ne planiram se vraćati na isto mjesto tako da mi to ne trebaPa nude svoj privatan broj da se dogovoriš jeftinije a ne preko posrednika....
Može broj?Imam broj od malo punije cure 37 god okolica kc, javite se u inbox koga zanima
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|