InboxIma neki decko do 25 godina iz vz ili okolice za druzenje s parom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
InboxIma neki decko do 25 godina iz vz ili okolice za druzenje s parom?
Ja, 21 godinaIma neki decko do 25 godina iz vz ili okolice za druzenje s parom?
Fake je.Novi sam ovdje, znam da su abon fake, a jel fake i ako kaze da trazi abon na ruku kad se nademo ili nije?
Veli ti..."poslikaj ga da vidim da ga imaš"...da budem sigurna da ga imaš.....BON = PRIJEVARA....po 3765902 putaA kako te onda prevare ak im das abon dok se nadete za seks? Mislim zanima me kak ta prevara funkcionira da se znam toga kloniti.
Da, krenu svakakve priče i muljanja, samo da se dočepa barkoda ili broja listića. Iza oglasa ionako stoji muško.Veli ti..."poslikaj ga da vidim da ga imaš"...da budem sigurna da ga imaš.....BON = PRIJEVARA....po 3765902 puta
Je i na kraju još i prijetiDa, krenu svakakve priče i muljanja, samo da se dočepa barkoda ili broja listića. Iza oglasa ionako stoji muško.
Nikako, jedina opcija je odlazak u Zagreb.I kako je najbolje naci neku iz VŽ a ili Međimurja?
Da, muljaju sve i svašta, ja ih onda uživam zajebavati i gledati kak se koprcaju u muljanjuDa, krenu svakakve priče i muljanja, samo da se dočepa barkoda ili broja listića. Iza oglasa ionako stoji muško.
Javi se privatBok
Ima Ko kakvu dobru
Ako pošalje u inbox
Sljedi nagrada...
Moze..Bok,iz varazdina trazis?
Ma ne,cura je odlična,trudi se,puši ga bez,ljubi se,voli ga i stavit među sise i drkat ga sisama.uh koji užitak,bolje nego kad joj ga staviš.idi,požaliti nećeš,uzmi i dva bona,jer ćeš htjeti ponoviti...idi,uživaj čovječe...ma nikakav fake...najljepša je od svih šta dolaze u vž,a možda i u hr...samo daj,jedan je životA kako te onda prevare ak im das abon dok se nadete za seks? Mislim zanima me kak ta prevara funkcionira da se znam toga kloniti.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|