Ne postoji Radmila Orsus,to je tu napisao onaj koji se zlagal da je jebal ciganicu.Ekipa može netko staviti link od profila te Radmile Orsus...tražim na fejsu ima preko 7 istih ni slike ni informacija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne postoji Radmila Orsus,to je tu napisao onaj koji se zlagal da je jebal ciganicu.Ekipa može netko staviti link od profila te Radmile Orsus...tražim na fejsu ima preko 7 istih ni slike ni informacija
Navodno da ima neka zenska iz ivanca koja se zove Radmila ali to nije ta Radmila Orsus.To je netko tu napisao bzvze.Zenska nije ciganica.Vrati se par stranica i videl bus da je izmisljeno.Videl bus po tekstu kaj su pisali.Ekipa može netko staviti link od profila te Radmile Orsus...tražim na fejsu ima preko 7 istih ni slike ni informacija
To bilo prije par godina,i nije istina.Za vas koji ste nevjerni , ili da vas za rukicu vozim ?? https://www.mnovine.hr/medimurje/kraljice-noci-izazvale-pomutnju-u-gornjem-medimurju/
Bas tako to je bilo pred par godina i nije istinaTo bilo prije par godina,i nije istina.
Šta je dreku kriva sračkaA ti si najpametniji i sve znaš ?? Sračkalo
Upravo to je jedan od razloga za zaobići takav pothvat.hahahahhaha pa oko cega se vi svađate.. ko je jebal ciganicu. zakaj bi neko uopce htel jebati ciganicu kad budu ti dosla braca i zavrsil budes v njihovom naselju hahaah
to i mene zanima dal jos radi ta malaNego dal' još radi mala crna iz Bjelovara u vž imala je oglas tu
mozda je zaradila neke novceke,Da crvenokosa ne crna
mozda je zaradila neke novceke,
zatvorila butigu pa otisla na odmor ili
na skijanje
vratice se ona
Mozes mi poslati nekoliko brojeva u inbox? Cura koje su u Vž-ubok! imam nekoliko kontakta koji nisu tu navedeni, pošto je takva kriza tu u vž može zamjena za neku novu.... morganu, ovu iz ivanca, helenu... bilo koju novu studentprvostupnik@gmail.com
Daj brojeve i ostalimaMozes mi poslati nekoliko brojeva u inbox? Cura koje su u Vž-u
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|