Provjerio sve u Čk,Vž,Kc....nema ništa...samo ZagrebIma jedan salon gdje vlasnica radi musku depilaciju intimnih dijelova.Ali koliko ja znam nista vise od toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Provjerio sve u Čk,Vž,Kc....nema ništa...samo ZagrebIma jedan salon gdje vlasnica radi musku depilaciju intimnih dijelova.Ali koliko ja znam nista vise od toga.
A šta si ti mislio? Kod nas su sve opatice!!!Laž...nema ni depilacije tamo...kao što već rekoh...samo Zagreb
Provjerio sve u Čk,Vž,Kc....nema ništa...samo Zagr
Ima depilacije u Glam Palace u Cakovcu.Samo je imala masu poziva za happy end nakon depilacije ili nakon masaze pa je mozda zbog toga trenutno odustala.A ljudi su poceli zvati nakon sto je tu objavljeno na forumu.Provjerio sve u Čk,Vž,Kc....nema ništa...samo Zagreb
Koja pa je taIma ko slike od Natase iz vz?
A ti si se dns uclanio.Ima depilacije u Glam Palace u Cakovcu.Samo je imala masu poziva za happy end nakon depilacije ili nakon masaze pa je mozda zbog toga trenutno odustala.A ljudi su poceli zvati nakon sto je tu objavljeno na forumu.
Javi seIma ko slike od Natase iz vz?
BegajIma ko slike od Natase iz vz?
Pozdrav. Jel moze broj?Imam ja jednu 19 god, placa 300kn da ju pojebes, ima svoj prostor
Baš i nisu nešto a nagrada od 100 $ je previše za to , takve su u DE max 30Bok ljudi ako je ko zainteresiran nedaleko od Ptuja(Slovenija)se nalazi jedan lokal Royal nite club kidričevo posjetite nećete požaliti
Moze brojImam ja jednu 19 god, placa 300kn da ju pojebes, ima svoj prostor
Imaš neki kontakt od nje email ili broj mobaImam ja jednu 19 god, placa 300kn da ju pojebes, ima svoj prostor
nemoj, imal buš noćne moreIma ko slike od Natase iz vz?
Mislim da ti se sex zamjeri dok ju vidišnemoj, imal buš noćne more
Ja nemam ni broja ni slike a poseban bi nekaj ima ko kakav kontakt brojMislim da ti se sex zamjeri dok ju vidiš
Imam ja jednu 19 god, placa 300kn da ju pojebes, ima svoj prosto
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|