Imam ja nesto ali u INBOXAko ima tko kakve za razmjenu, imam par koji ide for free... ostalo u privat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam ja nesto ali u INBOXAko ima tko kakve za razmjenu, imam par koji ide for free... ostalo u privat
Može broj u inboxPozdrav...dobio sam broj od jedne iz cakovca pa ako je neko bio molio bih neka iskustva u porukama..broj zavrsava na 160
Može razmjenaAko ima tko kakve za razmjenu, imam par koji ide for free... ostalo u privat
Može br ako nije problem?Imam ja jednu od 22 g Koprivnica
imam ja jednu od 20 g Koprivnica
Ajde da cujemMože br ako nije problem?
U potpunosti se slažem sa tobomDa se maknu svi komentari "može broj" i svađanje oko dal netko ima broj ovaj post bi imao jednu stranicu a ne 213
Taj oglasnik da mogu ja bih ga izbrisao jer ne služi ničemu. Malo si vidite za recenziju za zagreb tak bi trebao biti i nas al nema nista iz togaU potpunosti se slažem sa tobom
Je kad je tu hrpa pickopacenikaTaj oglasnik da mogu ja bih ga izbrisao jer ne služi ničemu. Malo si vidite za recenziju za zagreb tak bi trebao biti i nas al nema nista iz toga
Može broj od jedneMože br ako nije problem?
što će ti broj, tamo se prijaviš. pošalješ što traže i ako su zainteresirani ti se jave, mada po nicku već vidim da ti definitivno nisi ono što traže niti si pročitao profil.Da li ima tko njihov broj?
BokEvo ja ću vam reći,ne znam kad smo to dogovarali ako ne kuži da sa mnom piše
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|