Daj mi pokaži ili dokaži kad sam se ja s tobom htio naći?? Nemožeš jer nije istina.Dobro ajde nebitno sad to.Imas više profila i predstavljaš se kao musko i kao žensko.Zašto nisi htio kad sam tebi i bojan1985 nudio 1000kn samo da se nađemo na kavi i da vam dokažem da si muško.Nisi htio jer je i onaj profil bojan1985 isto tvoj.Evo ti još dokaza,u 8mj si tražio nekog za druženje i to zamisli tražio si mušku osobu a kad ti se javila cura iz okolice zg-a da zna jednog frenda koji bi te mogao zanimati,ti vjerojatno sav ushičen jer ti se javila cura,pretpostavljam greskom javio se sa profila LidijaD.Ostavio si joj i broj tel oa te cura nazvala i zamisli javio se TI muskarac koji ni sam nezna koliko ima god jer jedanput imaš 39g a drugi put 25g kako to?Imam ti jos nesto za dokazat ali to cu sacuvat i objavit tu tvoje laži a to sve ovisi od tebe dali češ i dalje izmisljat da sam ja od tebe nešto tražio.Još jednom dokaži šta sam ja i kad tražio.Muško si i iza toga stojim.Neznam kaj imaš od toga da tu lažeš ljudima i zbog čega imaš najmanje 2 profila.Evo toliko od mene i ne doživljavam te više gospodine

.Ljudi sori spamam bzvze temu ali bar sam mu dokazao da nije istina kaj on tu piše.Sori još jednom na spamanju.Lp