Kontakt plizPozz..sto se tice mene sve vam je skupo, uplela sam kolegicu u ovo
50g rastavljena, plavusa, saljem njezinu sliku na meil
Za broj se javite u poruke...
nije fake 400kn na ruke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kontakt plizPozz..sto se tice mene sve vam je skupo, uplela sam kolegicu u ovo
nije fake 400kn na ruke
jel to sigurno?0957343219
Vesna Vuković
Zašto ovako javno djelis broj i imena0957343219
Vesna Vuković
zaboravi Vesnu odlazi u NJemačku,zbog takvog kretena ko što si ti da javno objavljuješ ime iprezime i broj tel.diskrecija svaka ti čast0957343219
Vesna Vuković
Ja samo za ime rekao za prezime ne niti me ne zanimazaboravi Vesnu odlazi u NJemačku,zbog takvog kretena ko što si ti da javno objavljuješ ime iprezime i broj tel.diskrecija svaka ti čast
zaboravi Vesnu odlazi u Njemačku,ne objavljuj ime i prezime javno diskrecija svaka ti častjel to sigurno?
jel to sigurno?
ti si kretenjel to sigurno?
daš broj od medicinske iz.n.marof vračam usluguAjd posalji mi br.od slavice...pa.cemo.medicinsku zajedno...ja je danas budem u ostricama jeb.
jel može broj u inbox?hvalaPozz..sto se tice mene sve vam je skupo, uplela sam kolegicu u ovo
nije fake 400kn na ruke
nudis li jebacinu ovo me ne zanima?Vruća i jako zločesta Danijela
Dopustite mi da vas zadovoljim onako kako ja najbolje znam
24 godina grudi trojka
nudim svoje slikice i vruće video uratke po želji
te nudim hot cam privatno druzenje
Javiti se na whatsapp porukom na broj 0981983126
Molim samo ozbiljne, koji misle zicat slike nek se ne javljaju.
Vesna ti i inače radi u njemačkoj,njoj ti treba ševac kad dođe doma na cca tj dana.Tak da ne trkeljaj da je otišla radi toga u njemačku.zaboravi Vesnu odlazi u NJemačku,zbog takvog kretena ko što si ti da javno objavljuješ ime iprezime i broj tel.diskrecija svaka ti čast
Zbog takvih sto objavljuju podatke nema vise cura koje se j.... za lovu.Pogotovo u manjim sredinama.vi svi koji objavljujete imena i prezimena ste kreteni još objavite i OIB ili ste zeleni ili nemate malo mozga u glavi diskrecija je na prvom mjestu a ne nekog etikirat i onda tražit uslugu,
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|