Može i meni brojevi u inboxNina,Ana,jos jedna Ana,a koja je Natasa
molim broj ako ga tko ima(moze i u inbox)
unaprijed hvala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može i meni brojevi u inboxNina,Ana,jos jedna Ana,a koja je Natasa
molim broj ako ga tko ima(moze i u inbox)
unaprijed hvala!
Poslao mail oba dvjema prije 2tj,nista odgovora nema.Oglasi su lazni.Tako ja mislim jer nitko se jos nije javio da je bio kod njih.Je li itko bio kod ovih curetaka?
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Seksi i njezna napaljena varazdinka - Seks - Ljubavni oglasnik
Druzenje u mojem privatnom diskretnom stanu u Varaždinu, brineta..25 god.. 170/67/3 U diskreciji svog prostora nudiljubavni-oglasnik.net
nije valjda tak ruzna??Ali ova ugodno druženje meni i nije nešto , ja sam se okrenuo na vratima jer za tu cijenu koju traži bi morala biti ljepotica
Pozdrav moze i meni brojeviMože i meni brojevi u inbox
Nije ružna , al za te pare bi trebala biti vrhunska cura ...možda nekom drugom bude ok , a nisam bio s nijednom drugom nema tu ničeg baš .nije valjda tak ruzna??
si bio kod koje druge u vz?
A kolko traži para?Nije ružna , al za te pare bi trebala biti vrhunska cura ...možda nekom drugom bude ok , a nisam bio s nijednom drugom nema tu ničeg baš .
Vikendom ne radi,posalji joj por ili jos bolje zovi oko 9 ujutro.Radi do 15h.Poslije nista eventualno ak se dogovoris do 21hJel tko uspio u zadnje vrijeme dobit ninu, zovem al se ne javlja
Ova druga nije Nena,nego Nina.0911915741 - ANA ( Prvo sms onda dogovor dostupna od 16:00
0997776641- NENA (Radno vrijeme od 9 do 15h)
Druge nemam... Ako ko ima neka piše brojeve
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|