Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je stari broj od Ane i ne koristi vise taj broj.Novi broj nemamJel ova Ana sigurno radi ?
Od nine je sigurno,a od ane je stari broj koji vise ne koristi.Novi nemamSad da ponovo pitam vezano za VŽ , ova Nina i Morgana rade sigurno ? Jel izgledaju berem ok i jesu li ovo gore sigurno njihovi brojevi ?
Radi do 15h,ak ti se ne javlja posalji sms i predstavi se.Jel ova Ana sigurno radi ?
NeKj znaci nema ni jedne u Vž?
Mozes li mi samo napisat kako stupit u kontakt s tim curama i gdje ih pronaci ?imas,najmanje 4 iz Vz-a ili Ck-a
samo pazljivo citaj forum
bio sa svima....
potrudite se i mucnite malo gornjom glavom
sretno!!!
I mene zanima,saljem mail,nista odgovora nema.Mozes li mi samo napisat kako stupit u kontakt s tim curama i gdje ih pronaci ?
Koja Ana ??? Morgana ne radi već godinama a i ružna je kako se pisalo .Ana , Morgana i Nina - to je 100 % sigurno ? Nisam nikad bio u Hr pa me zanima dali se ove cure sigurno bave time te kako izgledaju , cijena i kakve su ( ljubazne ili ce prevracat ocima i cekat da zavrsi ) ?
U leonardovoj glavi ,ovo je smeće od teme , u vž osim Nine i pijane smrdljive Nataše nema cura do kojih se može doćiMozes li mi samo napisat kako stupit u kontakt s tim curama i gdje ih pronaci ?
Jel natasa plava? Cca 45g?U leonardovoj glavi ,ovo je smeće od teme , u vž osim Nine i pijane smrdljive Nataše nema cura do kojih se može doći
Kak doći do Antee K?Zalosno je da lik koji jebe po madjarskoj pametuje...legendo ja sam zivija u srednoj i sjevernoj americi,prosa sam cilu europu i svugdi sam maza...mislim tj siguran sam da sam maza u brazilu i venezueli zene koje ti nisi vidija ni na tv..ne pametuj nitko ne voli pametnjakovice..lipo ako imas odg na temu koja je daj ako nemas ajde u hungary,i legendo prosa sam ta mista o kojima ti pricas ima 15 godina,i to je sad zastarijelo...maza sam i nase starlete po meni najveci dobitak za lovu je antea kodz.zato legendo i dalje mazi po madjarskoj a nas "obicne"smrtnike ne zamaraj...a lika jebe po madjarskoj i misli da je jeba hahhahahah,aparat pravi si aparat ukljuci te i nicemu ne sluzis
091 191 5741 evo ti od jedne 47 godDajte brojeve od tih iz Vž-a
I mene zanima broj od nataseMoze broj od natase
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|