Evo,nakon mjesec dana pokusavanja dogovora sa Anom 21 u VZu,napokon mi odgovorila i dogovorili se za jucer u 10 navecer
Da pojasnim,pisao joj na viber,na obicne poruke i na whatsup,napokon odg na whatsup nakon mjesec dana i dog se za pusenje 200 kn
Stan kraj suda,ciglana zgrada,na ulasku do stana par pogleda,malo neugodno,prostor ok,cura me docekala u kratkim hlacicama ,bijeloj slampavoj kratkoj majci i natikacima,valjda se spremala spavat,neznam,uglavnom seksi jer je dosta mrsavije grade ,160 visine,crvena kosa,srednje duzine
Na kutnoj se skinuo pusi dobro,bez kabanice,trudi se skroz ga stavit,ali nejde joj bas,napalila me njena "spavacica" i nudio joj 200 jos za seks,odbila,nudio joj 300 i nagovarao ,pristala,seks zeljela s guza,naravno sa kabanicom,brisanje sa vlaznom
Sve zajedno oko 30 minuta 500 kn
Cura je malo teskog karaktera s pocetka neizanteresirana,ali na kraju popustila
Cak rekla da se javim ponovo
BTW citao sam da ljudi se zale na njezin neugodan miris iz pic..e ja osobno nisam primjetio
Uglavnom dobro iskustvo tko voli sitnije cure,mlada je,jos neistrosena,vidi se i neiskusna u poslu,za potrosit na lokalnoj razini prolazi
Veliki minus da se javila doslovce dva puta u mjesec dana i s tim da prvi puta nije odgovorila natrag ,a drugi put smo se dogovorili odmah