Kolko jadan moras biti kaj ne kožiš da nikog ne boli k za tvoje probleme nit za mene?Još cmizdrenja javno picic pravi veliki muški
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolko jadan moras biti kaj ne kožiš da nikog ne boli k za tvoje probleme nit za mene?Još cmizdrenja javno picic pravi veliki muški
Ove trenutno ne, jesam ova prije neke koje su bile.jel posjetio tko ove sa ege?
A to ti je sve diskutabilno. Imaš stvarno ok ponuda koje su valid, al imaš i fejk.dogovarao sam s onom vivi il kak se vec zvala pred par dana, al mi onda sat vremena prije javila da ne moze u dogovoreno vrijeme, da mozemo kasnije, a kasnije meni nije pasalo tako da smo morali odgodit.. a zadnji dan joj je bio
da, očito hahada vidio sam, razocarao sam se.. ponadao sam se probat ovu crnku jer mi je bila napeta, al vidio sam i u recenzijama "Spectacular brunette, just arrived in town, hot, delicious and fragrant. She said she bought the profile from a friend and didn't know about the reviews, it's worth it." tako daaa, nece me ocito crna docekat haha
Sta je tesko pogledati tu oglase?Druzenje,zenska trazi musku osobu.I imas curu iz medimurja.Ima tko kakvu kontakt i broj iz međimurja ili vz
Govoriš iz iskustva? Dali ti se tu kakva direktno javila?Sta je tesko pogledati tu oglase?Druzenje,zenska trazi musku osobu.I imas curu iz medimurja.
Sta tu nije jasno?Imas oglas jedne cure iz medimurja tu .Sta tesko pogledati?Govoriš iz iskustva? Dali ti se tu kakva direktno javila?
Sve jasno samo te lijepo pitam, dali iz iskustva to pričaš ili?Sta tu nije jasno?Imas oglas jedne cure iz medimurja tu .Sta tesko pogledati?
Kakvo iskustvo?Pitao za neki broj ,ja mu dao mjesto gdje da pogleda oglas i u cem je problem.A ako mislis dali imam iskustva s njom ,Nemam.Sve jasno samo te lijepo pitam, dali iz iskustva to pričaš ili?
Pa problem je u tome kaj bonove trazi ko i svaki oglas ovdje ako se Treba predstavlja da je iz Vz ili Ck. Vjv si ti ta trebica....Kakvo iskustvo?Pitao za neki broj ,ja mu dao mjesto gdje da pogleda oglas i u cem je problem.A ako mislis dali imam iskustva s njom ,Nemam.
Svaka ti cast sto me skuzio da sam ovdje da zicam bonove...tri i nesto godina sigurno brdo para zaradio...Za puno toga me optuzili ali za zicarosa jos ne...Ajd sad malo ozbiljnosti,kad ja rekao da uplati bon?I ako si tako dobro upucen onda bi morao znati koja se cura krije iza tog nadimka.Pa problem je u tome kaj bonove trazi ko i svaki oglas ovdje ako se Treba predstavlja da je iz Vz ili Ck. Vjv si ti ta trebica....
0915801920 okolica Cakovca (Teica)Plaćam 30e po broju ako ima ko kaj vž i čk
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|