Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I za Vesnu treba imat želudac.Možda samo pljugica ali sa škrniclom na glaviVesna možda, sve od navedenog da si prisiljen jebat bi platio da ne jebeš...
Tko je Vesna??Vesna možda, sve od navedenog da si prisiljen jebat bi platio da ne jebeš...
Mogla bi tebi i svima zena doznat sta radis i ne objavljuj javno broj nicijiJe zagrepčanka sa bosanskom adresom.
Tak je srčeko, dovedi ti tu decu u red da ne kokodaču ko babe po forumu.Svi vi koji javno dijelite tu nečiji broj mogle bi vam zene ili cure sve doznat ...
Moze ti zena doznat sta radis pa ti odgovaraj i pisiSi bio sa Vesnom
Tebi i ostalima koji djelite broj zene ,cure budu sve doznale ,sta radite0957343219
Vesna Vuković
Mogla bi ti zena znat sta radis ,oprezImam broj od Vesne ako ti meni daš koji broj od žena čk vž
Jos nesto pitaj o toj vesni zena ti bude il cura doznala sta radisIma li netko saznanja o Vesni Vukovic, milfica 50 godina iz VZ? Navodno 400 krznasa
stvarno imaš muda kad prijetis tu sasvim bezveze, u 5 min saznam tko si i poljepim te po varaždinu pa ti prijeti i dalje.Svi vi koji javno dijelite tu nečiji broj mogle bi vam zene ili cure sve doznat ...
Znat ce ti zena il cura kak izgleda jos jednom nesto objavi ili podijeli njen brojVesna kako izgleda? Neka informacija o njoj
Nije prijetnja samo kazem sto nije lijepo da radite tustvarno imaš muda kad prijetis tu sasvim bezveze, u 5 min saznam tko si i poljepim te po varaždinu pa ti prijeti i dalje.
sad ću se raspitivat o Vesni i dalje i razvikat svuda s čim se bavis pa i mojoj zeni reci al prije mi ju nadi. Tuko
ma gotovo sad si već prijetila sad je gotovo sad ću te sjebat opako radije se preseli u drugi gradNije prijetnja samo kazem sto nije lijepo da radite tu
Ja samo citam i komentiramma gotovo sad si već prijetila sad je gotovo sad ću te sjebat opako radije se preseli u drugi grad
i ja takođerJa samo citam i komentiram
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|