Ima ih jako puno,samo još one to neznajuPozdrav, par dana sam u Varaždinu.
Ima kakva mala barem za pušenje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ih jako puno,samo još one to neznajuPozdrav, par dana sam u Varaždinu.
Ima kakva mala barem za pušenje?
99% njih traze bonove.Ima li tko iskustva sa sms oglasnikom,vidim da ima dosta oglasa iz vž i okolice
I kad dobe bonove, te blokira nista preko bona, samo pare na ruke!!99% njih traze bonove.
Svuda isto,sve rade za pare,samo koliko to svacaju ozbiljno i kakve glumice.Citam bas tu price o Njemackoj, Austriji i Mađarskoj. Bio sam redovito po Puffovima , Laufhausu i drugim mjestima sa "profesionalkama" sirom Njemacke i Austrije ali mi nekako mi nije to to. Cak i kad je radila neka nasa osjetilo se tu da ti samo zeli uzet pare. Kolko god je ponuda losa kod nas nekako mi je draze okrenut neku nasu amaterku/polu profesionalku, nekako su ove nase nijansu "toplije". Po meni bolje se dogovorit, uzet neki prostor u Zg, napravit neki party i pozvat njih 2-3 amaterki i izredat se na njima kako spada. Po meni postoje 3 kategorije kurvi: Profesionalke - to je njihova profesija; Polu profesionalke - zivot ih je natjerao na to da prezive; Amaterke - drolje gladne para.
PratimKarla čk ima iskustva neko
Pratim
Ja sam nekad davno imao negdje broj od Karle al se nije javljala pa sam ga izbrisaoPratim
Karla se više ne bavi time,2-3 g sigurno.Ja sam nekad davno imao negdje broj od Karle al se nije javljala pa sam ga izbrisao
I meni treba hitno al đabe kad nema nistaPozdrav , moze neki brojevi djevojaka iz Varazdina ? Trebo bi nest hitno ...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|