bbb1986
Well-known member
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
I u kojem je mjesecu trudnoče?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prije sam ja bio. Ali bolje ne.Jel bio netko ako je kava su iskustva. Da li se isplati otiči?Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
I u kojem je mjesecu trudnoče?
Ovaj ispod kreveta na trećoj slici je otac?Eto vam
A to sta je grob to nema veze, stvarno imas zeludac svaka ti cast.ja bio vise puta , i korektna je , moze se pregovarati o cijeni i svemu , odradi posao , za 100 kn je*bati trudnicu koja ima dobro tijelo mislim da ne moze bolje
Jebiga po onim slikama meni tijelo izgleda odlično, slinim za trudnicama u visokoj trudnoći, sise su joj top. Koje bradavice uh... E sad šteta kaj je očito pomaknuta u glavi, tko zna kakve sve boleštine ima i koliko cigana ima u tom stanu i na kaj su sve spremni. Bila je trudna i prije točno tri godine. I tad zbog svih ovih stvari nisam otišao a neću ni sad. Šteta kvragu. Inače, meni je rekla da je pred porod i da trenutno nema seksa.ja bio vise puta , i korektna je , moze se pregovarati o cijeni i svemu , odradi posao , za 100 kn je*bati trudnicu koja ima dobro tijelo mislim da ne moze bolje
Al za ovu fakat treba imat zeludacnema više trbuha ,nudi samo milk i pušing ,šteta , ja volim trudnice i imam želudac za takove sam da ih ima
PocinčaniAl za ovu fakat treba imat zeludac
Imas kontaktPrije sam ja bio. Ali bolje ne.
Jebe se bez kondoma sa svima.
Meni je govorila da sta ce mi kondom i da mogu svrsit u nju slobodn
Stari da li si ti normalan?!?! Lijepo ti svi govore bjezi od tog odrona, a ti bi jebeni kontakt!! Kaj je sa glavom??Imas kontakt
Wtf?Imas kontakt
Ti stvarno imas zeludacDižem temu,jel ova još radi,ne vidim njen oglas više,kako do nje?
Hvala
0976006627, imaš je na ljubavnom pod Plavuša.. totalni frik, ja joj znam i sestru, ciganska drolja, bila na Malesnici, pa u dubravi sad je na kvatricuDižem temu,jel ova još radi,ne vidim njen oglas više,kako do nje?
Hvala
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|