300Koliko traži maruna za svoje usluge?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
300Koliko traži maruna za svoje usluge?
Jel to za sat sexa ili pola sata sexa
dva sataJel to za sat sexa ili pola sata sexa
I opet je trudna očito po oglasu0976006627, imaš je na ljubavnom pod Plavuša.. totalni frik, ja joj znam i sestru, ciganska drolja, bila na Malesnici, pa u dubravi sad je na kvatricu
Ma bolesna je, ja stvarno je poznam od osnovne škole, aj još nekako dok je bila mlada, Al ssd brate mišem preko neta je nebi dirao, ni nju ni sestru. Bas me zanima onaj bbb je ju je posjetio, nist se ne javljaI opet je trudna očito po oglasu
Meni je bilo odlično sa njom.Ma bolesna je, ja stvarno je poznam od osnovne škole, aj još nekako dok je bila mlada, Al ssd brate mišem preko neta je nebi dirao, ni nju ni sestru. Bas me zanima onaj bbb je ju je posjetio, nist se ne javlja
Ti imas ocito neki ozbiljnih problemaMeni je bilo odlično sa njom.
Očeš mi ti pomoči da ih riješim?Ti imas ocito neki ozbiljnih problema
Nisam paihijatar, nazalost ne mogu ti pomociOčeš mi ti pomoči da ih riješim?
Pa kako onda znaš da imam problema?Nisam paihijatar, nazalost ne mogu ti pomoci
Ok drago mi je.. ja ti samo kažem da po meni ona nije čista.. ali eto, neka ti je..Meni je bilo odlično sa njom.
Za to da bi se vidilo netreba psihijatarPa kako onda znaš da imam problema?
Pa koji onda ja problem imam?Za to da bi se vidilo netreba psihijatar
Pa meni je bilo super sa njom ljepo smo pričali i bila je mirišljava nije smrdila kako si ti rekao.Ok drago mi je.. ja ti samo kažem da po meni ona nije čista.. ali eto, neka ti je..
Hahah.. pa kaj pokupiš, pokupio si! Jebote, k'o nagradna igra...Prije sam ja bio. Ali bolje ne.
Jebe se bez kondoma sa svima.
Meni je govorila da sta ce mi kondom i da mogu svrsit u nju slobodno.. frik zesci.
Ja uopće nisam čitao od početka. Al mogu se složit s tim! Ili je toliko očajna da mora radit trudna, al opet, ak je non stop trudna po ovome malo kaj sam čitao onda nekaj fakat s njom nije u redu. Znam za neke koje imaju diafragmu, ali i sve moguće spolne bolesti. Naravno da će ti takva dat bez kondoma.Sorry, čitam ovo i ovu temu i to je slucaj za prijavit socijalnoj a ne odlazit kod nje. Ovo je zapravo tužno. Samo moje mišljenje, pozz!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|