lucatoni27
Member
Ciaoz neki par za druzenje u zg danas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kak misliš?Netko za zajednicko drk? Info u inbox?
A gle, s muškarcima izađe van moja mazohistička strana, na žene ide sadizam.Jel moguce da nijedna devojka,zena ne masta da bude u kombinaciji?Jel moguce da nijednu zenu ne pali da bude sa jos jednom zenom i muskarcem? Jesam li ja jedina?
Ja sam bio s njom u Zg mala je prejebeno dobra pitala me dali bi htio u troje s njom i deckom njenim ali nismo to nikad dogovoriliDal' tko zna sto o toj maloj Romkinji? Mala je predobra sevi se ko luda, ja sam ju jebao u popovaci, izgubio kontakt
Je li jedan od ta 2 bio tvoj muškarac?Probala mmf, krivi izbor mm, tako da nije bas bilo impresivno. Trebalo bi ponovit.
Dakle ti voliš tući curu i kad dečko tuće tebe.A gle, s muškarcima izađe van moja mazohistička strana, na žene ide sadizam.
Nikako, nisam se upuštala u to, bas iz navedenog razloga.Dakle ti voliš tući curu i kad dečko tuće tebe.
A kako se ti i ta druga žena dogovorite koja će koju mučiti?
Nije nije. Lik s kojim sam povremeno bila i frend. Kasnije smo došli do toga zasto je sve bilo otužno, ali nisam imala zelju ponavljati.Je li jedan od ta 2 bio tvoj muškarac?
Jesi probala nazvati neku curu iz oglasnika i s njom nešto dogovoriti?Nikako, nisam se upuštala u to, bas iz navedenog razloga.
Nisam. Preferiram muški spol, a i nemam bas realne potrebe plaćati nekome.Jesi probala nazvati neku curu iz oglasnika i s njom nešto dogovoriti?
Zvuči kao da vam je trebala još jedan osoba koja je trebala biti koordinator.Probala mmf, krivi izbor mm, tako da nije bas bilo impresivno. Trebalo bi ponovit.
A gle, s muškarcima izađe van moja mazohistička strana, na žene ide sadizam.
Uh ti bi i jebala i sjebalaA gle, s muškarcima izađe van moja mazohistička strana, na žene ide sadizam.
Dođite do mene...Daj malo vise o sebi
Dolazimo u zg za 7 dana
hejjj...ja mislio da ce te se meni javiti...Daj malo vise o sebi
Dolazimo u zg za 7 dana
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|