Sretno u potrazi , to je dosta teško za nać iako nije nemoguće , sve ovisi kolko ste stari i privlačni.Volio bih probati trojku,da je sa mojom ženom još jedna žena,a onda da se prepustimo mašti i strastima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sretno u potrazi , to je dosta teško za nać iako nije nemoguće , sve ovisi kolko ste stari i privlačni.Volio bih probati trojku,da je sa mojom ženom još jedna žena,a onda da se prepustimo mašti i strastima
Sa kojom Ivom??Probao više puta s Ivom i kolegicom.
Evo ja imam 28 godina i "za" samSte našli koga , mislim vrijeme nam otkucava
Druzenje sa paromDruzenje sa parom
Imam 18 godina, obdaren sam, atletskog izgleda i zainteresiran za druzenjeIma koji decko do 20 godina da bi se druzio s parom?
JaKoliko vas je imalo iskustva u trojci?
Koliko vas bi probalo trojku?
Ima li zainteresivanih?
Jel ovo još aktualno? Sad bi trebao bit 9. mjesec čini mi se. Obožavam trudnice i dojilje.Pozdrav svima, ja i žena tražimo nekoga za mmf - čisto hetero. Uvijet je apsolutna i potpuna diskrecija te vlastiti prostor. Također supruga je trudnica u 6. mjesecu trudnoće pa tražimo nekoga koga bi takva stvar dodatno napalila. Bez grubosti i da bude pažljiv.
Budući da smo bez prethodnog iskustva - za prvi put očekujemo samo da nas promatra u svom prostoru.
Samo ozbiljni.
Odakle ste i godine?Pozdrav svima, ja i žena tražimo nekoga za mmf - čisto hetero. Uvijet je apsolutna i potpuna diskrecija te vlastiti prostor. Također supruga je trudnica u 6. mjesecu trudnoće pa tražimo nekoga koga bi takva stvar dodatno napalila. Bez grubosti i da bude pažljiv.
Budući da smo bez prethodnog iskustva - za prvi put očekujemo samo da nas promatra u svom prostoru.
Samo ozbiljni.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|